Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jäin kerrasta kiinni alttarikoukkuun

Radio ja TV
 
Laura Friman

Kauhukuva: sponssatuista siideripirskeistä ja omasta Seiska-blogista haaveilevat tyrkyt kohtaavat Tuomiokirkon portailla ja lampsivat tirskuen alttarille tribaalitatuoinnit vilkkuen. "Läpällä" solmitun liiton kesto saa Kim Kardashianinkin näyttämään avioliiton sakramentin viralliselta suojeluspyhimykseltä.

Ensitreffit alttarilla aiheutti ennen avauskauttaan kosolti närkästynyttä puhinaa. Myönnän auliisti osallistuneeni taivasteluun. Reality ja luultavasti koko sivistysvaltion käsite olivat tulleet tiensä päähän. Oliko mitään näin moraalitonta ruudussa nähtykään! En varmasti katsoisi – paitsi ehkä ensimmäisen minuutin.

Kuinkas kävi? Sarja tyrmäsi ennakkoluulot hetkessä. Osallistujat olivat vilpittömiä ja vakavamielisiä, ja heidät oli poimittu mukaan todellisella pieteetillä: psykologisten testien määrä varmisti, ettei seulasta soluttautunut läpi mitä tahansa Tinder-tolloja. Tositelkkarin lainalaisuudet olivat yhtäkkiä päälaellaan, sillä sokkiarvolla ei ollutkaan tässä konseptissa roolia: sulhaset ja morsiamet olivat niin tavallisia, monogamisen idyllin perään haikailevia suomalaisia kuin olla ja voi. Ja vaikka lopputulos oli eittämättä lässy, se oli ihanalla tavalla lässy ja genren mittapuulla harvinaisen fiksu. Ensimmäisestä kiitos kuului liikuttavan rohkeille osallistujille, jälkimmäisestä sarjan asiantuntijatiimille: kahdelle ammattiterapeutille sekä pastori Kari Kanalalle, jonka ansiosta kuka tahansa olisi valmis heittäytymään suinpäin Jeesuksen morsiameksi.

Ei ihme, että Maikkarilla paukutellaan henkseleitä. Hittisarjan toinen kausi lanseerattiin tiistai-iltana harvinaisella teholla: jakso esitettiin samaan aikaan sekä MTV3:lla että sisarkanava Avalla. Oli suureellinen temppu tarpeellinen tai ei, startti teki tehtävänsä eli koukutti kertaheitolla. Näidenkin parien käänteinen rakkaustarina on väistämättä pillitettävä läpi.

Laura Friman hs.radiotv@hs.fi Twitter: @laurafriman
Sarja ilmestyy viikoittain myös osoitteessa hs.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat