Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Päivän elokuvat

Radio ja TV
 
Arviot ja tähdet Martta Kaukonen
Timothy Dalton debytoi.
Timothy Dalton debytoi.

Toivottomat sielut ★★
(USA 1996) Uudella opella on vaikeuksia sopeutua slummin lukioon. Komedian huumori on yhtä yliampuvaa kuin Mies ja alaston ase -sarjassa, onhan käsikirjoitus saman porukan väsäämä.
Kutonen klo 18.25
 

Hellyyteni kohde ★★
(USA 1998) Nainen (Jennifer Aniston) haluaa kasvattaa pian syntyvän lapsensa homoystävänsä (Paul Rudd) kanssa. Romanttisen komedian sateenkaariteema herättää mielenkiinnon, mutta lopputulos on tylsä.
Fox klo 21.00
 

007 vaaran vyöhykkeellä★★
(USA 1987) James Bond (Timothy Dalton) kiiruhtaa paikalle, kun KGB-kenraali tarvitsee apua loikkaukseensa. Agenttiseikkailu on yhtä aikansa elänyt kuin sen tunnuskappaleen esittävä norjalaistrio A-ha.
Nelonen klo 21.00
 

Django Unchained ★★★
(USA 2012) Django-orja (Jamie Foxx) pääsee vapaaksi, kun palkkionmetsästäjä (Christopher Waltz) ostaa hänet apurikseen. Leonardo DiCaprio loistaa orjapiiskurina Quentin Tarantinon sujuvassa kostolänkkärissä. Spagettilänkkäreistä tuttu Franco Nero vilahtaa cameoroolissa.
TV5 klo 21.00
 

Pilvilinna joka romahti, osa 1/2 ★★★★
(Ruotsi–Tanska–Saksa 2009) Stieg Larssonin dekkareihin perustuvan ansiokkaan rikoselokuvatrilogian viimeisessä osassa hakkeri Lisbeth Salanderin (Noomi Rapace) niskassa on murhasyyte ja vain toimittaja Mikael Blomkvist (Michael Nyqvist) voi todistaa hänen syyttömyytensä.
MTV3 klo 22.40
 

Desperado ★★★
(USA 1995) Toimintaelokuvan El Mariachi jatko-osassa Carlos Gallardon korvannut Antonio Banderas kostaa naisystävänsä kuolemaa. Robert Rodriguezin viisto huumori hakee vertaistaan. Quentin Tarantino hauskuuttaa cameoroolissa.
Kutonen klo 23.00
 

Piraija 3D ★
(USA 2010) Richard Dreyfuss saa cameoroolissaan vastaansa tappajahaitakin pahemman haastajan: piraija-armeijan. Joe Danten vuonna 1978 ilmestyneen kauhukökköilyn uusintaversion ainoasta hienoudesta eli 3D-efekteistä ei saa mitään irti televisiossa.
Nelonen klo 0.40
 

Keskiyön kiusaus ★
(USA 1995) Nainen työskentelee strippiluolassa löytääkseen sisarensa murhaajan. On mahdoton keksiä yhtäkään syytä, miksi susihuonon eroottisen jännärin jos mahdollista vieläkin huonompi jatko-osa pitää esittää tv:ssä.
Kutonen klo 1.00
 

Noitapiiri ★★
(USA 1996) Neljä high school -tyttöä (mm. Neve Campbell) muodostaa noitapiirin. Kauhudraama on kuin pitkitetty huono Salattujen kansioiden jakso.
TV5 klo 1.30

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat