Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Brittikomedia Naistenosasto B4 on lähes realismia

Radio ja TV
 
Joanna Scanlan näyttelee toista päähenkilöistä.
Joanna Scanlan näyttelee toista päähenkilöistä.
Arvio: komediasarja
Naistenosasto B4
Getting On, Britannia 2009–2012
Ohjaus Susan Tully
Pääosissa Jo Brand, Joanna Scanlan, Vicki Pepperdine, Ricky Grover
TV1 klo 18.15

 

Brittiläisen komediasarjan osasto B4 on nyt osasto K, sillä alkuperäinen pieni työyhteisö on joutunut osaksi isoa modernia suursairaalaa.

Sarjan kolmannella kaudella tutut päähenkilöt yrittävät selviytyä uusissa olosuhteissa, kun potilasjärjestelmä kaatuu, viestit lounastoiveista eivät kulje perille, ja osaston lakanavarastot ovat huvenneet.

Naistenosasto B4 on viime vuosien parhaita brittikomedioita, mutta BBC:ssä on päätetty olla jatkamatta sarjaa neljännelle kaudelle, mikä on kyllä suuri sääli.

Päähenkilöinä on kaksi sairaanhoitajaa ( Jo Brand ja Joanna Scanlan ), yksi huonolla stressinsietokyvyllä varustettu lääkäri ( Vicki Pepperdine ) sekä ainoana miehenä Hilary ( Ricky Grover ), joka on kolmannella kaudella vaihtanut leiriä ja ryhtynyt "tarkkailevaksi" konsultiksi.

Sarjan tyylilaji on viety mustaakin mustemmaksi ja vain piirun verran sivuun realismista. Osaston hoidokit ovat vanhoja naisia, joista useimmat nähdään nukkumassa sängyissä tai hortoilemassa käytävillä. Myös kandit ovat lähes mykkiä taustahahmoja. Puhetila täyttyy huonosti kätketyistä henkilökohtaisista kriiseistä, kuiskailusta ja tahattoman epäkorrekteista huomautuksista.

Mukadokumentaarinen kuvaus ja nerokas leikkaus täydentävät loistavan näyttelijäntyön.

Kolmannen kauden jaksot alkoivat viime lauantaina, ja ne ovat nähtävillä Areenassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat