Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Päivän elokuvat

Radio ja TV
 
Arviot ja tähdet Martta Kaukonen
Liv
Reese Witherspoon yrittää Sweet Home Alabamassa päästä naimisiin pormestarinpojan (Patrick Dempsey) kanssa mutta aviomies (Josh Lucas) ei halua erota.
Reese Witherspoon yrittää Sweet Home Alabamassa päästä naimisiin pormestarinpojan (Patrick Dempsey) kanssa mutta aviomies (Josh Lucas) ei halua erota. Kuva: Liv

Tulipunainen kyyhkynen ★★
(Suomi 1961) Itseään nuoremman vaimon (Gunvor Sundqvist) aviomies (Tauno Palo viimeisessä valkokangasroolissaan) kärsii mustasukkaisuudesta. Tankero näyttelijäntyö pilaa Matti Kassilan ohjaaman jännärin.

TV1 klo 13.20
 

Taalat taskuun Dick & Jane ★★
(USA 2005) Aviopari Dick (Jim Carrey) ja Jane (Téa Leoni) alkaa rosmoilla, kun mies saa potkut. Vuonna 1977 ilmestyneen komedian uusintaversiota on ollut käsikirjoittamassa komiikan kuningas Judd Apatow, mutta lopputulos on silti laimea.

TV5 klo 21.00
 

Sweet Home Alabama ★★
(USA 2002) Lepsussa romanttisessa komediassa rikas poikamies kosii Melanieta (Reese Witherspoon), jonka pitäisi ensin saada ero junttiaviomiehestään.

Liv klo 21.00
 

From Paris With Love ★★
(USA–Ranska 2010) CIA:n agentti (John Travolta) ja diplomaatinalku (Jonathan Rhys Meyers) jahtaavat huumeliigaa Pariisissa. Toimintaelokuvan idea on Luc Bessonin, joka olisi varmasti saanut siihen enemmän eloa kuin ohjaaja Pierre Morel.

Hero klo 21.00
 

Siunattu hulluus, osat 1 ja 2 ★★
(Suomi 1975) Kaksi veljestä (Mikko Nousiainen ja Toivo Tuomainen) rahtaa kolmatta (Martti Kuosmanen) mielisairaalaan. Rauni Mollbergin komediatulkinta Simo Puupposen alias Aapelin vuonna 1948 ilmestyneestä romaanista on jo aikansa elänyt.

Teema klo 21.51 ja 23.03
 

Dark Relic ★
(USA 2010) Onnettomassa tv-seikkailussa ristiretkeläisten matkaa raskauttaa reliikki, palanen Jeesuksen ristiä.

Kutonen klo 22.00
 

Basic Instinct 2 ★★★
(Saksa–Britannia–USA–Espanja 2006) Lontooseen muuttanut piikikäs femme fatale (Sharon Stone) on jälleen syytettynä seksimurhasta. Michael Caton-Jonesin ohjaama eroottisen jännärin jatko-osa on niin huono, että se on jo hyvä. Leffa ansaitsisi camp-klassikkon aseman.

Nelonen klo 23.00

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat