Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tubettaja tarvitsee tukea

Radio ja TV
 

YouTube-videoilla voi tienata elannon, varsinkin jos tukena on verkosto, joka huolehtii videoiden mainosmyynnistä ja järjestää oheistapahtumia. Mutta mitä tapahtuu, kun verkoston rajat tulevat vastaan?

Entistä useammin kuvaan tulee silloin mukaan tv- tai tuotantoyhtiö, joka ostaa viipaleen verkostosta. Parhaassa tapauksessa kaupasta hyötyvät molemmat osapuolet, sillä verkosto saa lisää rahaa laajentumiseen ja sijoittaja katsojia, joita se ei aiemmin ole tavoittanut.

Itse asiassa on varsin todennäköistä, että juuri sinun suosikkitubettajasi on tavallaan osittain töissä perinteisellä mediayhtiöllä. Esimerkiksi Pohjoismaiden suurimman YouTube-verkoston eli Splayn omistuksesta ainakin kolmannes on MTG-yhtiöllä, joka omistaa myös Viasatin ja monia muita tv-kanavia.

Tällaisia kauppoja on tehty jo vuosia. Disney osti kokonaan Maker Studios -verkoston, Canal Plus omistaa Ranskassa erittäin suositun Studio Bagel -verkoston ja saksalainen ProSiebenSat.1 on ostanut viidesosan Collective Digital Studiosista, jonka hittejä ovat The Annoying Orange, Epic Meal Time ja Video Game High School.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat