Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yhteiskunnan rattaat, seis!

Radio ja TV
 
Laura Friman

Palkansaajat laittavat perjantaina Suomen paussille näpäyttäkseen sadistista hallitusta, mutta jos minulta kysytään, yhteiskunnan rattaat tulisi kohtuuden nimissä pysäyttää jo edeltävänä iltana.

Antti Holma Show alkaa torstai-iltana yhdeksältä, eikä Suomen kansa ole kaivannut tv-ruutuun mitään kipeämmin. Holma vinkkasi etukäteen naistenlehden seurapiirisivulla jos toisellakin, että hänen keskusteluohjelmansa olisi luonteeltaan kiltti. Kuulosti vähän epäilyttävältä.

Onneksi tämä kiltteys ei tarkoita hampaattomuutta, sillä sitä Antti Holma Show ei missään nimessä ole. Konseptiin nyt vain kuuluu se, että vieraiksi on kutsuttu ainoastaan sanavalmiita, nokkelaksi tiedettyjä tyyppejä, jotka eivät takeltele terävässäkään seurassa eivätkä kaipaa kannattelua.

Siksi kaskut ja lempeät solvaukset soljuvat vaivatta Holman, julkkisvieraan ja kahden vakiopanelistin välillä. Avausjakson vieras Ville Myllyrinne on nappivalinta ja teemaksi valittu internet harvinaisen hedelmällinen huumorin lähde.

Pelkkään sanailuun perustuva viihde on virkistävää ja terapeuttista katseltavaa sekoilulle rakennetun Posse-huumorin dominoimalla areenalla. Isännän ja vieraiden keskustelua jäsentävät Holman tolkutonta muuntautumiskykyä esittelevät sketsit, joissa hän tekee pilaa muun muassa seksuaalisesta suuntautumisestaan. Tämä on Suomessa melko mullistavaa – ja aivan mahtavaa.

Piskuinen miinus annetaan vain lopun pakollisesta musiikkiesityksestä. Maija Vilkkumaan Kissavideoita on toistaiseksi vuoden kamalin kappale, mutta sekään ei onnistu tahrimaan kokonaisuutta: Antti Holma Show on kuin onkin kauden lupaavin tv-tulokas.

Kun Siskonpedistä vielä on luvassa uusia jaksoja, luvassa on fantastinen syksy kotimaiselle komedialle.

Laura Friman
hs.radiotv@hs.fi Twitter: @laurafriman
Sarja ilmestyy viikoittain myös osoitteessa hs.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat