Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Murhan selvittely jatkuu

Radio ja TV
 
Arvio: rikossarja
Broadchurch
Britannia 2013–
Käsikirjoitus Chris Chibnall
Pääosissa David Tennant, Olivia Colman, Charlotte Rampling
MTV3 klo 21.00

 

Broadchurch on viime vuosien lupaavimpia brittiläisiä rikossarjoja, joten oli odotettavissa, että sille tulee jatkoa. Kolmattakin kautta valmistellaan jo.

Sarjan on luonut Chris Chibnall, jonka aiempia töitä ovat olleet muun muassa Life on Mars ja Kova laki Lontoossa. Hän on kirjoittanut myös Doctor Who -sarjaa. Idylliseen merenrantakaupunkiin sijoittuva Broadchurch on tehty nordic noir -hengessä, mutta nokkelasti pohjoisen pimeys on vaihdettu rannikon vaaleaan valoon.

Chibnall itse on nimennyt vaikutteiksi Twin Peaksin ja Steven Bochcon Murder Onen.

TanskalaisenRikos-sarjan (Forbrydelsen, 2007–2012) tapaan myös Broadchurchissä setvittiin koko ensimmäinen kausi yhtä rikosta, pienen Danny-pojan surmaa, ja poliisityön rinnalla seurattiin tiiviisti niitä ihmisiä, joihin murha ja tutkinta kipeimmin osuivat. Myös toinen päähenkilöpoliiseista Ellie Miller ( Olivia Colman ) ajautui syvälle suohon.

Toinen kausi aloitetaan riskillä, sillä Dannyn murha ei olekaan selvä tapaus. Syyllinen peruu tunnustuksensa, ja kaikki tuntuu alkavan alusta. Latimerin perheen avuksi saapuu uusi syyttäjä, jota näyttelee upea Charlotte Rampling. Vieläkö samasta murhasta riittää jännitettävää?

Kahden ensimmäisen jakson perusteella toinen kausi on lievä pettymys.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat