Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Virtanen heittää ylävitoset maailman katolla

Radio ja TV
 
Virtasen kotialbumi
Virtasen nojatuolimatkoissa seurataan putkimies Virtasta.
Virtasen nojatuolimatkoissa seurataan putkimies Virtasta. Kuva: Virtasen kotialbumi
Arvio: radiosarja
Virtasen nojatuolimatkat
Suomi–Latvia 2015
Käsikirjoitus ja ohjaus Markus Kuokkanen
Nova n. klo 12.07

 

Kriitikot haluavat tunnetusti aina määritellä asioita. Radio Novan uusi sarja Virtasen nojatuolimatkat ei ole tässä suhteessa ihan helppo tapaus.

Päähenkilö Virtanen on todellinen henkilö, vaikka hänen etunimeään ei paljasteta. Maailmalla seikkailevaa putkimiestä haastattelee Latviassa asuva vapaa toimittaja Markus Kuokkanen, joka tekee uutistyötä esimerkiksi Ylelle ja Lännen medialle.

Sarjassa on kuitenkin myös kuunnelmamaista tarinallisuutta ja musiikin käyttö poikkeaa asiaohjelmien tyylistä. Vapaamuotoinen puhekielisyys tuntuu luontevalta.

Tässä jaksossa Virtanen matkustaa Himalajalle. Reissu huipentuu kaverin kanssa heitettyihin ylävitosiin 6,2 kilometrin korkeudessa.

Radio Nova on tänä vuonna uudistunut rohkeasti. Kanavalla lähetetään parhaaseen kuunteluaikaan esimerkiksi toimitettuja musiikkiohjelmia ja pitkiä keskusteluita. Yleisöluvut laskivat ensin, mutta nyt luvut ovat korkeammalla. Toivottavasti tämä kannustaa myös muita mainosradioita erottumaan entistä selkeämmin toisistaan tiukassa kilpailutilanteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat