Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaikki muut oppositioon

Radio ja TV
 
Laura Friman

Voisi luulla, että pian starttaava Paratiisihotelli on vain yksi surkuhupaisa luku epätoivoisten deittirealityjen katkeamispisteeseen venytetyssä sarjassa. Siis voisi luulla! Sehän on kaikkea muuta.

Sillä nyt tarkkana: Ruotsin prinssi Carl Philipin puoliso Sofia Hellqvist nousi julkisuuteen juuri länsinaapurin Paratiisihotelli-versiosta. Tokkopa prinssi olisi muuten nykyisestä rouvastaan lainkaan tietoinen. Vaikka traaginen kohtalomme onkin ollut syntyä hohdokkaan monarkian sijasta tympeään tasavaltaan, Paratiisihotelliakin kannattaa avausjaksosta saakka tapittaa sillä silmällä: joku näistä päästä varpaisiin suihkurusketetuista otuksista voi olla tuleva maan äiskä tai iskä! Miten mahtavaa!

Tein jo pikaskannauksen: ensinnäkään Annan ei kannattaa menettää toivoaan, vaikka hän on sarjan ainoa äiti. Ei se Mette-Maritiakaan estänyt. Anna mennä!

Tärkätyllä lainekampauksella varustettu Janne taas on oikeustieteiden maisteri, joka kutsuu itseään hilpeästi "Temptation Island - Akin ja Tuomas Enbusken hybridiksi". Kenen tahansa mielenrauhaa syvästi järkyttävä määritelmä vinkkaa, että tässä olisi oivallinen kumppani jollekin Benin tallin topakalle broilerille. Luoja meitä varjelkoon!

Josko asettaisimmekin toivomme Miss Helsinki -tittelilläkin siunattuun Kellyyn? Hänen ajattelunsa kulmakivi kuuluu seuraavasti: "Jos sulla on rumat kengät, vaihda ne". Ainakin Carl Haglundin kannattaa tallettaa Kellyn numero kännykkäänsä siltä varalta, että hänen elämäntilanteensa joskus muuttuisi. Hänen kengissään ei ole koskaan vikaa. Tämä voisi olla ihanan rakkaustarinan alku!

Oli oma sofiahellqvistimme kuka tahansa Paratiisihotellin yhdestätoista asukkaasta, voimme nukkua yömme rauhassa, sillä mikään tumpelo hän ei ole: sarjan ansiosta politiikan alkeet ovat hanskassa.

Homman juju kun on kummassakin kammeta kaikki muut oppositioon – konstilla millä hyvänsä.

Laura Friman
hs.radiotv@hs.fi Twitter: @laurafriman
Sarja ilmestyy viikoittain myös osoitteessa hs.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat