Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kuka katsoo Netflixiä?

Radio ja TV
 

Netflix ei kerro ohjelmiensa katsojalukuja, koska ne ovat yhtiön mukaan merkityksettömiä. Väitteessä on ehkä puolet totta, koska netti-tv:n yleistymisen myötä vanha tapa mitata katsojia on muuttunut hankalaksi.

Pieniä täkyjä Netflix tarjoilee. Äskettäin se selvitti, kuinka pitkään mitäkin sarjaa pitää katsoa, jotta siitä haluaa nähdä loputkin. Breaking Badille riittää kaksi jaksoa, Mad Men koukuttaa kuudennen jakson jälkeen.

Se on kiinnostava tieto, mutta aivan eri asia kuin katsojaluvut. Niinpä Yhdysvalloissa tv:n katsojamääriä mittaava Nielsen on kehittänyt oman keinonsa Netflix-katselun selvittämiseen.

Netflix kiirehti vähättelemään tuloksia, koska ne eivät sisällä puhelimilla ja tableteilla katsottuja ohjelmia ja Yhdysvaltojen ulkopuolinen katselu puuttuu. Kritiikki on oikeutettua, muttei selitä miksei yhtiö kerro katsojamääriä.Yksi syy saattaa löytyä brittiläisen tv-markkinoita valvovan Ofcomin tutkimuksesta. Sen mukaan Netflixin ja muiden nettivideopalveluiden asiakkaista vain kolmannes katsoi yhtiöiden omia alkuperäissarjoja. Enemmän kiinnostivat muiden tekemät elokuvat ja tv-sarjat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat