Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hottikset on paheksuttu – mutta rehellinen

Radio ja TV
 
Nelonen
Tämän illan Hottiksissa Martta ja Toni vilvottelevat kylpylässä.
Tämän illan Hottiksissa Martta ja Toni vilvottelevat kylpylässä. Kuva: Nelonen
Tosi-tv
Hottikset
Suomi 2015–
Nelonen klo 20.00

Syksyn paheksutuimmaksi tv-ohjelmaksi on noussut sinkkureality Hottikset. Tanskalaiseen formaattiin perustuvassa sarjassa yhdeksän viehättävää sinkkua etsii rakkautta.

Sinkut kertovat sarjassa laajasti, mitä he edellyttävät tulevalta kumppaniltaan. Kriteereitä ovat olleet muun muassa yli 175 sentin pituus, tyylitaju, tulotaso, hyvät kengät, lihakset, kiinteä peppu ja kauniit rinnat.

Erityisesti kriteerien esittely on nostattanut kommentoijissa raivoa. Sarjan henkilöiden on arveltu olevan pinnallisia ja typeriä, ja ohjelman kertovan nykymaailman pinnallisuudesta.

Ei se kyllä kerro. Ihmisillä on ollut ulkonäkö- ja muita kriteereitä vuosisatojen ajan. Niistä ei vain yleensä puhuta julkisesti.

On varsin yleistä, että naiset haluavat pidemmän miehen. Yhdet haluavat tumman ja hyväryhtisen, toiset taas skandinaavisen designin ystävän. Joidenkin miesten ihastuksilla on aina herttainen hymy. Joillekin on mahdotonta, että kumppani puhuisi Tampereen murretta. Ja niin edespäin.

Eivät nämä ole sen kummempia kriteereitä kuin Hottiksissa kuullut.

Vaikuttaa hienostuneemmalta toivoa, että kumppani pitää oopperasta, tuoksuu hyvältä ja pukeutuu hillitysti kuin toivoa että kumppanilla on timmi peppu. Se on kuitenkin ihan yhtä syvällistä tai itsekästä tai paheksuttavaa.

Kaikki eivät edes tiedosta omia kriteereitään. He vain päätyvät uudelleen ja uudelleen yhteen samantyyppisten ihmisten kanssa. Uusi poikaystävä on aina kalju.

Eiköhän jokaisella meistä ole tai ole ollut vahvoja toiveita omasta kumppanista. Me olemme kaikki sisimmässämme Bile- Daneja. Me emme vain ole päässeet televisioon.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat