Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Television vaikutuksista marsilaisiin

Radio ja TV
 
Juhani Karila

Marsissa on vettä eli elämää eli kehittyneempää elämää kuin Maassa ja on vain ajan kysymys, milloin ne aikovat vallata meidät.

Kun marsilaiset tulevat, meidän ei pidä ampua niitä ohjuksilla, vaan televisioilla.

Ai miksi?

Koska näin se käy: kiinnitetään tuhanteen 50-tuumaiseen teräväpiirtotelkkariin raketit ja ammutaan ne kohti kiertoradalle ilmestynyttä marsilaisten hyökkäysarmadaa.

Muukalaiset huomaavat, että televisiot eivät ole pommeja. Ne pitävät lähetystä lahjana ja ottavat televisiot sisään aluksiinsa. Kapteeni kuuluttaa muukalaiset juhlasaliin. Kaikki kokoontuvat televisioiden ympärille ja joku onneton panee televisiot päälle.

Ne on ladattu täyteen Mad Meniä, Putousta, Siltaa, Tuulitunnelia ja Vain elämää -tuotantokausia. Muukalaiset jumiutuvat ohjelmien ääreen.

Kuluu vuosikymmeniä. Sadan vuoden kuluttua ihmiset lähtevät tutkimaan muukalaisten aluksia. Ihmiset menevät varovasti sisään aluksiin ja löytävät muukalaiset muumioituneina televisioiden äärestä. Ihmiset matkustavat myös Marsiin ja heille selviää, että hyökkääjät ovat lähettäneet televisioita edelleen kotiplaneetalleen. Siellä evoluutio on kääntynyt takaisinpäin. Ruutujen turruttamien marsilaisten raajat ovat surkastuneet eviksi, ja muukalaiset ovat lähteneet mönkimään takaisin mereensä.

Meren rannalla ihminen katsoo viimeistä marsilaista, joka ryömii kohti aaltoja vetäen mukanaan televisiota, jossa VilleGalle laulaa Vicky Rostin Menolippua. Meressä kelluu miljoonia muukalaisia.

Professori sanoo, että television keksinyt ihminen on immuuni mediahömpälle, mutta muut sivilisaatiot ovat täysin valmistautumattomia kohtaamaan älykkäästi suunniteltuja typeryyksiä. Ihmiset riemastuvat ja lähettävät televisioita kaikkialle avaruuteen.

Jossain kaukana joku katsoo universumia ja näkee, miten järjen valo katoaa aurinkokunnista yksitellen kuin joku liikkuisi suuressa kerrostalossa ja sammuttaisi lamput huoneista.

Juhani Karila juhani.karila@gmail.com
Twitter: @Juhanikarila
Kirjoittaja näki uutisen Marsin vedestä televisiosta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat