Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

The Affair jatkuu hyytävänä

Radio ja TV
 
Arvio: draamasarja
The Affair
Yhdysvallat 2014–2015
Luojat Sarah Treem, Hagai Levi
Päärooleissa Ruth Wilson, Dominic West, Maura Tierney, Joshua Jackson
HBO Nordic

 

The Affair on viime vuosien amerikkalaisia huippusarjoja, eikä juuri muuta voi odottaakaan, kun taustalla ovat Sarah Treem sekä israelilainen Hagai Levi, joiden yhteistyö on alkanut loistavasta Terapiassa-sarjasta.

Uskottomuudesta kertovan sarjan ensimmäinen kausi nähtiin Suomessa vastikään myös Ava-kanavalla. Se jäi niin epämiellyttävään pisteeseen, että ensimmäinen reaktio oli lähes vihainen: mistä tässä sarjassa siis onkaan ollut kyse? Noahia ja Alisonia kuulusteltiin koko kauden ajan, ja kaikki tapahtumat esitettiin takaumina. Loppukohtauksessa Noah pidätettiin.

Kakkoskausi alkaa kuin loppukohtausta ei olisi ollutkaan. Menestyksen makuun päässyt Noah turhautuu keskustellessaan kustantajan kanssa ja ilmaisee vastentahtoisuutensa kirjoittaa enää murhajuonta. Tässä piilee epäilemättä käsikirjoittajien viesti: The Affairissa on tehty rikos, mutta unohtakaa se. Oikeasti sarjan jännite syntyy arkisista mutta juuri siksi niin hirveistä ristiriidoista.

Nyt näkökulma kuuluu neljälle eli Noahin ja Alisonin lisäksi petetyille puolisoille. Ensimmäisessä jaksossa Maura Tierneyn tulkitsema Helen yrittää selviytyä erosta vetäytymällä takaisin perheensä varakkuuden suojiin. Varsinkin hyytävässä ravintolakohtauksessa käy selväksi, että avioliitto Noahin kanssa on ollut Helenin elämän ainoa irtiotto hirveästä äidistä. Kun Noah on mennyt, mitä jää jäljelle?

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat