Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Petetyn näkökulma

Avioero auttoi Maura Tierneya samastumaan hahmoonsa The Affair -sarjassa

Radio ja TV
 
Kirpi Uimonen
Getty Images
Maura Tierney näyttelee The Affairissa Helen Sollowayta.
Maura Tierney näyttelee The Affairissa Helen Sollowayta. Kuva: Getty Images

The Affairin tapahtumat kerrotaan muistojen avulla.

"Hahmojen muistot eroavat toisista muistoista, koska he kokevat tapahtumat eri tavalla ja peilaavat niitä aiempiin kokemuksiinsa", sarjassa petettyä vaimoa näyttelevä Maura Tierney miettii lehdistötilaisuudessa New Yorkissa.

Kakkoskaudella nähdään, kuinka brooklynlaisen opettajan ja kirjailijan ( Dominic West ) ja tarjoilijan ( Ruth Wilson ) suhde vaikuttaa heidän puolisoihinsa.

"Helenin ja Noahin liitto toimi, ja he rakastivat toisiaan tuloeroista huolimatta. Silti Noah rakastui toiseen. Se tekee tarinasta monipuolisen ja mehukkaan."

Toisella kaudella uudet ja vanhat muistot vievät sarjaa harppauksin eteenpäin, eikä jokaista kohtausta käydä läpi Westin ja Wilsonin hahmojen näkökulmasta. Tierneyn rooli on edelliskautta suurempi.

"Avioero on ensimmäinen iso tragedia Helenin elämässä. Hän yrittää hoitaa tilanteen asiallisesti, koska haluaa, että isä ja lapset pysyvät hyvissä väleissä. Tilanteet ovat monimutkaisia, mutta Helenin ja Noahin välillä ei ole jatkuvaa vastakkainasettelua."

Tierney on asiallisen ystävällinen, kun myöntää, että pystyy samaistumaan hahmoonsa. Hän erosi aviomiehestään näyttelijä-ohjaaja Billy Morrissettesta vuonna 2006.

"Ero ei ollut minun valintani. Se teki kipeää, ja tunsin hetken itseni maailman yksinäisimmäksi ihmiseksi, vaikka ystävät ja perhe olivat tukenani. Tuntui siltä kuin kertaheitolla viisitoista vuotta olisi pyyhitty pois elämästäni. Se loi suuren aukon arkeeni."

Lohtu löytyi uudesta rakkaudesta. "Se ei tietenkään ratkaissut kaikkia ongelmiani, mutta minusta tuntui hyvältä rakastaa uudestaan ja olla rakastettu."

Hänen liittonsa ei päättynyt pettämiseen. "Avioliitto on haavoittuvainen instituutio, koska impulssit vaikuttavat ihmisten elämään. Salasuhde ei ole silti hyväksyttävää. Puolison pitäisi pystyä sanomaan, että on onneton tai rakastunut toiseen."

The Affair on Bostonissa varttuneen Tierneyn toinen hittisarja. Ensimmäinen oli Teho-osasto.

"Sen katsojaluvut hipoivat parhaimmillaan 38 miljoonaa. Liityin mukaan seitsemännellä kaudella, ja tuotanto toimi kuin hyvin rasvattu koneisto. Rakastin työtäni, mutta nyt minusta on ollut mielenkiintoista olla mukana rakentamassa uutta sarjaa alusta asti."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat