Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ratsastusta sketsiviihteen vanhoilla ideoilla

Radio ja TV
 
Arvio: sketsiohjelma
Tripla
Suomi 2015
Nelonen klo 20.00

Triplan lavastus ei ole omiaan ruutuun.
Triplan lavastus ei ole omiaan ruutuun.

Kaikkea se Putouksen menestys teettää. Sen jälkeen usko suorien sketsiohjelmien menestykseen on pysynyt niin vahvana, että myös Nelonen yrittää päästä vielä mukaan. Mahtaako Triplan ajoitus silti olla loppuun asti harkittu?

Uuden show'n ideana on kilpailuttaa kolmea näyttelijäryhmää, jotka esittävät jakson aikana muun muassa livesketsejä studioyleisön edessä. Katsojan kannalta ohjelman konsepti vaikuttaa erittäin sekavalta, eikä juontaja Niko Kivelä osaa tehdä sitä ainakaan yhtään selkeämmäksi.

Triplan erikoisuus ovat mentorit, jotka tulevat neuvomaan ryhmiä ja antamaan palautetta. Sillä verukkeella ohjelmaan saadaan vierailijoiksi suomalaisen sketsiviihteen legendoja, kuten ensimmäisen jakson Tommi Korpela ja Jani Volanen. Volanen on myös yksi ohjelman alkuperäisidean keksijöistä, kuten oli Putouksessakin.

Tällä kertaa Volasenkaan kultasormi ei tunnu tekevän ihmeitä. Ohjelmassa olisi aika paljon kehitettävää, jotta se saataisiin toimimaan. Ja kiinnostaako katsojia ylipäätään seurata sketsien syntyä ja purkamista? Itse ainakin nautin sketsit mieluiten valmiina. Lavastus näyttää ruudussa rumalta.

Perimmäinen ongelma on kuitenkin käsikirjoituksissa, kuten aina. Viime viikolla esitetyn ensimmäisen lähetyksen sketsit olivat pelkästään vanhojen ideoiden kömpelöä toistoa, ikivanhojen suorastaan.

Näyttelijöinä on sekä konkareita että opiskelijoita, ja käsikirjoittajien listalta löytyy toisen polven viihteentekijöitä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat