Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Samsung kuoppaa videopalvelun

Radio ja TV
 

Videot ja älypuhelimet kuuluvat yhteen. Sen tiesi jo Nokia, joka panosti aikoinaan digi-tv:n katsomiseen kännykällä. Se vain jäi pahasti YouTuben jalkoihin.

Samsung kamppailee sitkeästi paikasta maailman suurimpana puhelinvalmistajana, eikä taistoa käydä pelkästään laitteilla, vaan mukaan heitetään jos jonkinlaisia lisukkeita. Viime marraskuussa yhtiö julkisti Milk Video -palvelun, joka toimi vain sen omissa puhelimissa.

Erikoista on se, mitä Samsung ajatteli saavuttavansa palvelulla, josta sai katsoa muun muassa Buzzfeedin, Red Bullin ja Maker Studiosin tuottamia videoita. Ne kun ovat kaikki YouTubesta tuttuja tekijöitä.

Yhdeksi selitykseksi yhtiö tarjosi sitä, etteivät ihmiset löytäneet hienoja videoita tarpeeksi helposti. Lisäksi osa videoista oli katsottavissa vain Milk Videossa, mutta on epäselvää, miten suuresta määrästä puhutaan. Luultavasti aika pienestä.

Niinpä ei ollut kovin suuri yllätys, kun Samsung äskettäin ilmoitti, että Milk Video lopettaa toimintansa marraskuussa. Virallisen muotoilun mukaan yhtiö on edelleen "sitoutunut tuomaan ensiluokkaisia viihdepalveluita asiakkailleen", mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat