Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Antakaa armoa Putoukselle!

Radio ja TV
 
Laura Friman

Kaikkihan sen katsoivat, Putous-kauden avauksen. Tästä on tilastoakin: keskikatsojamäärä esityspäivänä 897 000. Tajuton luku. Putous-leirissä tuskin kuitenkaan päästiin orgastisen pippaloinnin makuun, sillä sesongin startti lytättiin saman tien.

Ikisuosikki ansaitsisi hellempää kohtelua, koska...

Ensinnäkin: oletteko tutustuneet vaihtoehtoihin? Olen yrittänyt ymmärtää supersekavan Triplan sääntöjä jo viikkotolkulla, mutta ei. Jo se on hyvä syy pysyttäytyä Putouksessa.

Mitä hemmetin vikaa niissä uusissa hahmoissakin muka oli? Okei, Jorma Yli-Vuotinen oli hieman liian arvattava tapaus. Mari Hakkarainen, Angela Bros ja Matti Pikkuvanhanen kuitenkin kompensoivat urakalla. Sketsitkin pelasivat. Yksi komedian merkittävimmistä funktioista on piikitellä terävästi ja armotta valtaa pitäviä – check. Joonas Nordmanin nerokas pääministeri Sipilä ja hänen ”köyhien hiilensä” olivat napakymppi. Tätä lisää!

Putous on moderni klassikko. Yhtäkkiä sosiaalinen media on täynnä vetelää vaikerrusta siitä, kuinka tämä on ”jo” Putouksen seitsemäs kausi – ikään kuin viihdesarjan ikä yhtäkkiä laskisi sen arvoa. Päinvastoin: Putous on pitkäikäinen siksi, että se toimii ja sitä rakastetaan. On vaikuttavaa, että se on tarpeeksi iäkäs muun muassa siihen, että sen raameissa voidaan nähdä jo sarjan sisäinen ”comeback”. Riku Niemisen paluusta remmiin otettiin lauantaina kaikki irti.

Niin epäilyttävältä kuin se kuulostaakin, MTV3 tuo Suomeen amerikkalaisen kruununjalokiven Saturday Night Liven. SNL käynnistyy jo keväällä, ja vikkelimmät ovat veikanneet siitä Putouksen kuoliniskua. Siksikin kannattaa ottaa Putouksesta kaikki irti. Sanokaa minun sanoneen: vielä joskus nyyhkimme sen perään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat