Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Juha Sipilä puhui kuin lottovoittaja

Radio ja TV
 
Juha Sipilä vuonna 1997.
Juha Sipilä vuonna 1997.

Viime kevään eduskuntavaalien jälkeen kansainvälinen media melkein villiintyi pääministeriehdokas Juha Sipilän menneisyydestä it-alan tee se itse -miljonäärinä. Sellaisena hänet esiteltiin myös meille ensi kertaa televisiossa – marraskuussa 1997. Silloin selvisi, että Suomen suurituloisin oli 36-vuotias diplomi-insinööri Kempeleestä.

Ylen ajankohtaisohjelmissa tätä äkkirikasta käytiin hämmästelemässä kaksikin kertaa, ensin Kotimaan katsauksessa ja sitten A-Studiossa.

Solitran myynnillä rikastunut Sipilä suhtautui uuteen elämäntilanteeseen lottovoittajan vaatimattomuudella: ”Auton olen vaihtanut ja taloon tehnyt remontin”, hän sanoi sekä uhkasi toisessa ohjelmassa ostaa ”seuraavaksi uudet kengät”.

Hieman vaivantuneen oloinen Sipilä myös kysyi itseltään, että ”onko se tuota edes oikein, että yksi ihminen saa tämmösen summan rahaa ja miten sitä pitäisi jakaa”. Samalla hän peräsi muiltakin yrittäjiltä ”periksiantamatonta suomalaista, ehkä luterilaisiin perusarvoihin pohjautuvaa arvomaailmaa. Huijaamisella hankitulla rahalla on lyhyet jäljet”.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat