Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Älkää jättäkö meitä!

Radio ja TV
 
Laura Friman

Kaikkien aikojen Vain elämää -kausi – se sieltä sittenkin pätkähti. Odotukset olivat ihan toiset: voi sitä myötähäpeän määrää, kun ujo Anssi Kela mutisee nurkassa! Pave Maijanen – onhan se symppis, mutta varmaan aika pitkäveteinen. Ja Sanni, Ville Galle ja Antti Tuisku – eittämättä rasittava trio.

Vaan kuinkas kävi? Umpimahtava Anssi Kela puhkesi kukkaan silmiemme edessä. Paven zeniläinen voima säkenöi ruudusta läpi. Nuoriso-osasto pisti ranttaliksi: tehokolmikko vastasi niin kauden parhaista vedoista (hallelujaa, Sanni), liikuttavimmista hetkistä (kiitos, herkkääkin herkempi Ville Galle) kuin terävimmistä kysymyksistä ruokapöydässäkin (kiitos, sosiaalisesti huippulahjakas Antti Tuisku).

Vastaparit täydensivät toisiaan: Vicky Rosti suhtautui kaikkeen keski-ikäisen naisen uppiniskaisella epäluulolla ja Maija Vilkkumaa lapsenomaisella innolla. Kaiken kaikkiaan roolitus oli silkkaa rautaa. Seuraavan kauden osallistujilla on kamala työ päihittää tämä jengi.

Ja siinä missä kyyneleetön Vain elämää -syksy kuulosti etukäteen traagiselta antikliimaksilta, saimme sittenkin oppia, että kyynelten määrä ei korreloi tunteen määrän kanssa. Vähempikin riittää: pöytähopeoiden kanssa kilpaa kiiltävät silmät tai vienosti värähtävä poskilihas ovat ihan kelvollinen korvike litimärille poskille.

Mutta joko edes kotona saisi parkua täyteen ääneen? Edessä on nimittäin enää perjantain duettojakso.

Älkää jättäkö meitä!

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat