Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sä et oo mitään ilman mua!

Radio ja TV
 
Laura Friman

Sote-farssi ja hallituksen hajoamisuhka, whatever, viikon puheenaihe on kaikesta huolimatta ollut TV2:n Jare vs. Cheek -dokumentti. Ja miksi ei – kohde on kiehtova, dokumentti visuaalisesti huipputyylikäs. Cheekiltä voi myös oppia paljon. Tunnin mittaisen ohjelman aikana opin muun muassa seuraavat asiat:

No sen, että Cheek huutaa, että sä et oo mitään ilman mua, eikä se, joka on sen huudon kohde, oo mitään ilman sua. Tai mua. Siis se, joka huutaa, siis huutaja, ei ole mitään ilman mua, tai häntä, tai sua. Jotenkin näin.

Instagram-kuvia otetaan tosissaan. Siis ei sillä tavalla klassisesti, että pyyhitään kännykän lähmäinen linssi yhtä lähmäisellä hihalla ja otetaan joku humoristinen ilme baarin vessassa. Vaan järjestelmäkameralla. Ja ihan oikean kuvaajan toimesta. Eikä missään Hämeenlinnassa, vaan Hollywoodissa. Kolmassadas ruutu on yleensä edes etäisesti ok.

Viljele vee-sanaa niin uutterasti kuin jaksat. Sori vaan, mutta se nyt vain on suomen kielen superein sana.

Värjää hampaasi neonvalkoiseksi ja hymyile hullaannuttavasti. Se toimii ilmeisen pitkälle. Katsoja voi miltei unohtaa, että näennäisesti pätevä, pinnalta korea ja ehdottomasti viihdyttävä dokumentti ei sittenkään vastaa sanallakaan kysymyksistä kiinnostavimpaan: miksi Cheek on Suomen suurimpia artisteja?

Kyllä – yrittämisestä, sinnikkyydestä ja päämäärätietoisuudesta tolkutetaan ohjelman aikana suunnilleen triljoona kertaa, mutta maailma on täynnä sinnikkäitä, päämäärätietoisia yrittäjiä.

Se, millä avuilla ja ansioilla Cheek tarkalleen lopulta hypnotisoi teinityttöjen lisäksi koko muunkin Suomen, on dokumentin jälkeen yhä hämmentävä arvoitus.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat