Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Julkisen palvelun deittailua

Radio ja TV
 

Yleä on jokseenkin aina arvosteltu siitä, että se haalii ohjelmistoonsa samanlaista viihdettä kuin kaupalliset kanavat. Miksi se lähtee mukaan kilpailuun? Toisaalta viihde kuuluu myös Ylen tontille, joten kuka vetää rajan julkisen palvelun ja kaupallisen viihteen välillä?

Yksi raja voisi mennä Totuuden treffit -sarjassa. Deittailuformaatit ovat tällä hetkellä suosituinta tosi-tv-viihdettä ja nyt myös TV2 astuu samoille apajille. Kansainväliseen formaattiin perustuvassa sarjassa toisilleen vieras mies ja nainen tapaavat ja paljastavat toisistaan uusia ”salaisuuksia”. Ensimmäisessä jaksossa energinen Riina kohtaa pohdiskelevan Antin, ja tapaamisissa edetään hyvinkin syvällisiin sfääreihin.

Formaatti on pelkistetympi kuin vaikka Ensitreffit alttarilla, joten ehkä sarjaa voi sikäli pitää yleläisenä. Idea ei ole niin raflaava, että siitä irtoaisi some-otsikoita. Treffiformaateissa päämääränä on aina pariutuminen, eikä Totuuden treffit tee poikkeusta. Kuitenkin juuri tässä ohjelmassa iänikuiset sinkkuus- ja parisuhdelätinät tuntuvat turhilta. Riina ja Antti ovat molemmat hyviä löytöjä, ja heidän tapaamisensa olisi kiinnostavampaa ilman pakollisia rituaaleja.

Kaksi taustaltaan erilaista ihmistä puhuu keskenään arvoistaan. Sehän on mitä mainioin formaatti.

Totuuden treffit, TV2 klo 20.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat