Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

SuomiLOVE on ylenpalttisen ihana tunnetsunami

Radio ja TV
 
Laura Friman

Varoitus: mikäli rakastat SuomiLOVE-sarjaa erityisesti sen yllättävyyden johdosta, älä lue tätä kolumnia. Mikäli taas tahdot varautua henkisesti siihen ylenpalttiseen tunnetsunamiin, jonka kauden perjantainen startti vääjäämättä ihmissielussa aiheuttaa, jatka ihmeessä.

Eipä pihdata tärkeintä tietoiskua pidempään: voi kyllä, SuomiLOVE on kakkoskaudellakin hillittömän ihana ja onnistunut. Pahimmassa tapauksessa ohjelman tunteikkaiden yllätysten tenho olisi varissut nyt, kun konsepti on tuttu. Mitä vielä: ne ovat ihan yhtä liikuttavia kuin avauskaudellakin. Artistikattaus on entistäkin vaikuttavampi, sillä kukapa enää kieltäytyisi mahdollisuudesta päästä osaksi supersuosikiksi sännännyttä ohjelmaa. Juontajat Ilkka Villi ja Marja Hintikka taas ovat niin hehkuvia, että heidän kaulaansa tekisi mieli kapsahtaa. Ja kyllä, koko ajan – siis ihan koko ajan – itkettää.

Silti sarja ei missään nimessä ole särmätöntä lässynläätä. Jo ensimmäisten minuuttien aikana käy selväksi, että SuomiLOVE:lla on nyt varaa tehdä mitä vain, kuten startata kausi niin perverssillä, psykedeelisellä, kierolla ja kreisillä kappaleella kuin Riston Rakkauden rock – siitä huolimatta, että se sisältää muun muassa sanat “vittu” ja “pylly”. Ilahduttavaa!

Mutta jos arvioit kauden avauksen koskettavaksi, odotapa ensi viikkoon, kun Jenni Vartiainen laittaa jumalatarenergioillaan sydämet säpäleiksi. Luvassa on myös toinen esitys, joka ampaisee saman tien SuomiLOVE-vetojen top kymppiin: siitä ei luonnollisesti voi vastata kukaan muu kuin Hector.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat