Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Maailma hipsterin mukaan

Radio ja TV
 
Netflix
Aziz Ansarin hahmon nimi on Dev Shah.
Aziz Ansarin hahmon nimi on Dev Shah. Kuva: Netflix

Jos pitäisi nimetä yksi televisiosarja, joka tavoittaa zeitgeistin vuonna 2015, koomikko Aziz Ansarin Master of None olisi vahva ehdokas. Se alkaa kohtauksella, jossa kondomi puhkeaa kesken seksin. Sekunneissa kumpikin osapuoli on älypuhelimellaan googlaamassa, mitä tehdä seuraavaksi.

Ansarin ja Alan Yangin kirjoittama sarja käsittää kymmenen puoliksi itsenäistä lyhytelokuvaa sellaisista universaaleista aiheista kuin perhe, siirtolaisuus, seurustelu ja vanhuus. Ne ovat kiinni ajassa ja todellisuudessa, joskus huumorin kustannuksellakin.

Ansarin hahmo Dev Shah on mainoskeikoilla elävä kolmekymppinen näyttelijä, joka märehtii asioita loputtomiin, mutta ei tee niille juuri mitään. Hän istuu ystävineen baareissa ja kahviloissa, manaa paikallaan polkevaa uraansa, potee huonoa omaatuntoa omasta etuoikeutetusta elämästään ja haikailee rakkauden perään, mutta tyytyy usein seksiin.

Erään sukupolven kuvauksena Master of None muistuttaa alastomassa rehellisyydessään Lena Dunhamin Girls-sarjaa, mutta Ansari ja Yang ovat Dunhamin rinnalla pehmoja. Dev on pohjimmiltaan kunnollinen tyyppi, joka yrittää olla reilu. Kirpeäksi komedian tekee se, kuinka vaikeaa useimmiten on tietää mikä on oikein ja mikä satuttaa muita ihmisiä.

Master of Nonen kaikki kymmenen jaksoa katsottavissa Netflixissä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat