Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Loirinuotio savuttaa

Radio ja TV
 

Mikä täällä haisee? Kas, se on kytemään jäänyt Loirinuotio! Tämä ei ole mikä tahansa hiillos, sillä se käryää puolen vuoden päähän: ensi kevään tv-tapauksesta, Teemu Selänteen isännöimästä Supertähdistä, kohkataan jo nyt. Kohta roihuaa ja kovaa.

Mikä Nelosen aiempaa suursatsausta, Loirinuotiolla-sarjaa ja Selänteen supertähtikavalkadia sitten yhdistää? Nimekkäiden vieraiden lisäksi se epämiellyttävä fakta, että niiden vetäjiin suhtaudutaan kritiikittömällä palvonnalla. Messiaaninen pohjavire – josta ei voi syyttää sarjan luotsia itseään – teki Loirin nuotiohetkistä perin mauttomat bakkanaalit, ja pahoin pelkään, että sama toistuu Selänteen sporttipöydän ympärillä.

Sarjaa on tietysti tituleerattu jo ”urheilijoiden Vain elämää -versioksi”, vaikka käytettyjen makuupussien määrä on tällä kertaa taatusti vähäisempi. Muutoin vertaus on lupaava, sillä Vain elämää on likimain täydellinen tv-sarja. Se johtuu kuitenkin sen ilmaisuvoimaisista osallistujista. Taiteilijat tunnetaan pidäkkeettömästä ulosannistaan, urheilijat taas – ei.

Kaikki riippuu nyt siitä, kenet Teemu on draftannut riveihinsä. Seppo Räty -tyyppinen umpimielisyys ei vetele – on pystyttävä heittäytymään leikkiin. Liian sliipattukaan ei toimi: haukottelen valmiiksi, kun visioin Jari Kurrin kaltaista särmätöntä viilipyttyä muistelemassa polvivammojaan. Pahin painajaiseni on silti Kimi Räikkönen mumisemassa ahdistuneena ja välttelemässä katsekontaktia kaiken elävän kanssa.

Siispä skarppina nyt, Teemu: yllättäviä, tunteita pelkäämättömiä sanaseppoja kehiin! Me luotamme Suureen Johtajaamme.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat