Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Satunnaisuutta Kalifornian tyyliin

Radio ja TV
 
Pekka Kyrö

Kaliforniassa piippu siirtyy edelleenkin ihmiseltä toiselle nuotion loimussa. Tosin piippuun pitää olla lääkärin kirjoittama resepti.

Katariina Kailan ja Kai Rantalan matkakuvaus kertoo, miten Kalifornian vanhat hippiaatteen rippeet vielä lepattavat. Radiossa elää edelleen vanha ohjelmamuoto: matka vieraille kaukomaille, ääniä sieltä, ihmisten tapaamisia ja pientä vertailua kotimaan oloihin. Ohjelmassa puhutaan paljon, niin kuin kai Amerikassa on tapa.

Rantala ja Kaila kertovat mitä näkevät ja millaista on. Ja vähän historiaakin. He tapaavat lääkekannabiksen kasvattajia, jotka tähtäävät miljonääreiksi. Ja tutustuvat aamukahvilla luostarista luopuneeseen kirjailija Roseen ja poikaansa Steveniin, jolla on liiketoimintaa Piilaaksossa.

Kuvaillaan Piilaakson työtahtia ja lyhyitä lomia, kovaa kilpailua. Tekijät sanovat, että ”ihmiset ovat iloisia ja rentoja, kuten täällä kuuluu olla”.

Matkailijat tutustuvat Ananda Village -yhteisöön, jonka taustat ovat hindulaisessa filosofiassa ja muinaisissa kristillisissä opeissa.

Kohdataan sveitsiläinen taiteilijakin, jolle Kalifornia on tie vapaaseen ja kiellottomaan elämään.

Ohjelma on nimensä mukaan muutaman ihmisen satunnaiselta vaikuttava kohtaaminen Kalifornian maisemissa.

Kohtaamisia Kaliforniassa Radio 1:ssä klo 22.05.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat