Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hyvällä mielin kohti Putouksen finaalia

Radio ja TV
 

Olin melkein oikeassa: tiesin, että Matti Pikkuvanhanen ja Irma Rönkkö etenisivät Putouksen finaaliin. Eikä siinä mitään – Joonas Nordmanin ja Jenni Kokanderin sketsihahmot loistivat sketsihahmokisan kattauksessa alusta saakka. Alli Kaattori taas tuli ihan puun takaa – tai suonsilmäkkeestä: pidin Mari Perankosken hahmoa hänelle aivan liian ilmeisenä rähinämuijana. Miten ihmeellisen ihana Angela Bros saattoi pudota? Ja eikö kukaan muu yllättynyt Riku Niemisen ässähahmojen kehnosta pärjäämisestä?

Kisa ratkeaa lauantaina kauden huipennuksessa, mutta viime lauantain jakso hulvattomine sketsinäisyyspäivän bileineen saattoi silti jäädä sesongin helmeksi. Lähetys oli yhtä tykitystä. Okei, pelkästään mukaan narrattujen julkkisten määrä oli pökerryttävä ja omaa luokkaansa.

Parasta oli silti juhlien räävitön sävy: pirskeissä tehtiin terävää ja törkeääkin pilkkaa suomalaisista isänmaallisuuskliseistä aina Sakari Kuosmasen – sukupolven jos toisenkin traumatisoineesta – Finlandia-tulkinnasta Tuntemattomaan sotilaaseen ja Mannerheimin seksuaaliseen suuntautumiseen.

Erityisen hienoja olivat Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio. Joonas Nordman ja Essi Hellén olivat kumpikin ilmiömäisiä luonnottoman tönkkönä presidenttiparina. Jakso oli rankoista piikeistään huolimatta kaikkea muuta kuin rienaava: se oli uljas kunnianosoitus sille, että elämme valtiossa, jossa tällaisista puolipyhistä teemoistakin saa tehdä pelotta pilaa. Aamen!

Mikäli radikaaleimpien tv-oraakkelin veikkailut kävisivät toteen, ja lauantain Putous-finaali jäisi sarjan viimeiseksi jaksoksi, ohjelmasta jäisi harvinaisen hyvä maku suuhun.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat