Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bosch on lupaava uusi peruspoliisisarja

Heti uusintana nähtävä Bosch on täynnä nimekkäitä näyttelijöitä.

Radio ja TV
 
MTV3
Lance Reddick on Boschin poliisipäällikkö.
Lance Reddick on Boschin poliisipäällikkö. Kuva: MTV3

Michael Connellyn rikosromaaneihin perustuva Bosch alkaa heti pyöriä uudestaan alusta, kun ensimmäinen kausi päättyi juuri tiistai-iltana. Yhdysvalloista on viime vuosina tullut valitettavan vähän kiinnostavia ja varsinkaan kestäviä poliisisarjoja, mutta Boschissa on ainesta. Ainakin siitä on tekeillä toinen kausi.

Päähenkilö Harry Bosch työskentelee Los Angelesissa LAPD:ssä. Hän on hyvä perushahmo, pinnalta eleetön mutta sisältä arvaamaton. Sarjan alussa Bosch joutuu vaikeuksiin ammuttuaan rikollisen takaa-ajon päätteeksi. Työpari Jerry Edgar ei ehtinyt nähdä, mitä tilanteessa tapahtui ja Bosch on lujilla oikeudessa. Samaan aikaan hän ajautuu tutkimaan ikävää tapausta, jossa metsästä löytyy pienen pojan luita.

Juoneen sekoittuu myös romantiikkaa ja Boschin suhde teini-ikäiseen tyttäreen. Bosch asuu Los Angelesin kukkuloilla yllättävän hulppeassa asunnossa, jossa hän irrottautuu työstään kuuntelemalla jazzia ja tuijottamalla kaupungin valoja.

Sarjan vahvuus on erinomaisissa näyttelijöissä, joista monet ovat tuttuja takavuosien hienoista sarjoista. Boschia näyttelee kivikasvo Titus Welliver, joka muistetaan muun muassa Deadwoodista. Työparin roolissa nähdään Jamie Hector, jonka uran huippu on ollut Marlon rooli The Wire -sarjassa. Wiressa näytteli myös Lance Reddick, joka on Boschissa poliisipäällikkönä.

Bosch MTV3:lla klo 23.45.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat