Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tv-vuosi kauniissa paketissa

Radio ja TV
 
Laura Friman

Nyt saa jo taputtaa itseään selkään: tv-vuosi on pyhiä vaille paketissa. Hengissä ollaan, mutta eihän se ihan helppoa ollut. Listasin vielä viimeisen kvartaalin katarttiseksi päätökseksi vuoden kovimmat ruutuhaasteet.

Sipilän puhe. Tuore pääministeri vei hommat niin sanotusti nextille levelille ja kaappasi pääkanavan käyttöönsä parhaaseen katseluaikaan. ”Kiitos” siittä. Huikeat kamera-ajot eivät pelastaneet haaleaa kokonaisuutta. Kakkoskautta on tuskin tiedossa.

Tripla. Lopetin seuraamisen kolmannen jakson kohdalla, kun en vieläkään ymmärtänyt äänestyssääntöjä ja huomasin, ettei ohjelman juontajakaan ymmärtänyt niitä.

Ensitreffit alttarilla. Sen piti olla hyvä. Miksi nukahdin kesken kaiken?

Temptation Island Suomi ja Paratiisihotelli. Jompi kumpi, tai kummatkin. Se, jossa oli niitä moraalittomia uima-asuissa.

Roope Salminen. Roope Salminen on sinänsä ihan ok yhdessä ohjelmassa, ehkä kahdessakin. Vasta siinä 78. kohdalla alkoi ahdistaa.

Jenni Dahlman Possessa. Jenni Dahlman ja hänen nahkatakkinsa saivat vannoutuneimmankin sukupuolten tasa-arvon kannattajan epäilemään, ovatko kiintiöt sittenkään niin tarpeellinen keksintö.

Katastrofin anatomia. Oli meinaan melko masentava ohjelma.

Bile-Dani. Bile-Danin kohdalla sanat loppuvat. Mutta hei, tästäkin selvittiin.

Me teimme sen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat