Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Robin vetoaa lasten perusoikeuksiin

Kulttuuritalolla taltioitu konsertti on Robinin ja kehitysyhteistyöjärjestö Suomen World Visionin ensimmäinen yhteinen projekti.

Radio ja TV
 

Puoli miljoonaa albumia vajaassa neljässä vuodessa myynyt turkulainen teinitähti Robin Packalen, 17, saattaa olla nyt myös Suomen vaikutusvaltaisin poplaulaja. Tai ainakin hän on tämän vuoden googlatuimpana suomalaisena sellainen kontaktipinta, jonka avulla voi tavoittaa poikkeuksellisen suuria joukkoja.

Robinin ja kehitysyhteistyöjärjestö Suomen World Visionin ensimmäinen yhteinen projekti, marraskuussa Kulttuuritalolla taltioitu täysimittainen erikoiskonsertti ei saavuttanut kuitenkaan miljoonayleisöä.

Tänään uusittavan ohjelman ensiesitys keräsi viime viikon perjantain vain 149 000 katsojaa.

Neljä kertaa lähetettävä Yhdessä – Robin & World Vision saavuttanee silti tavoitteensa, uskoo Suomen World Visionin viestintäjohtaja Unna Lehtipuu.

Konsertin ympärille rakennettu ohjelma on varsinkin kummilapsitoiminnasta tunnetun järjestön ensimmäinen televisioitu varainkeräyshanke, jota ajankohtaistaa ikävästi ensi vuonna tehtävä kehitysyhteistyömäärärahojen huomattavan suuri leikkaus.

Puolentoista tunnin mittaisen ohjelman välikkeiksi onkin teetetty järjestön omissa kohdemaissa useita valistavan vetoavia videoita, joissa suomalaiset kummit tapaavat kummilapsiaan. Auttamiseen rohkaisevat Robinin ohella myös konsertin laulajavieraat, joita nousee loppuunmyydyn Kulttuuritalon lavalle kymmenkunta.

Kaikki ovat tietysti mukana Robinin uudella albumilla, jonka nimi Yhdessä vertauskuvallistaa koko yritystä.

Yhdessä – Robin & World Vision Nelosella klo 19.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat