Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hyvin sujuu edelleen, Foyle

Suosittu Foylen sota saa jatkoa.

Radio ja TV
 

Brittisarja Foylen sota on ollut monen suosikki, ja uudet jaksot ovat iloinen yllätys. Vuonna 2002 alkanut sarja näytti päättyvän – loogisesti – toisen maailmansodan loputtua. Käsikirjoittaja Anthony Horowitz on kuitenkin keksinyt keinon jatkaa sarjaansa. Eläköitynyt pikkukaupungin poliisi Foyle ratkoo nyt kylmän sodan aikaisia rikoksia.

Ensimmäisessä tapauksessa Foyle päätyy Lontooseen MI5:n apuriksi. Britanniassa vilisee vakoilijoita, joiden jäljille on päästävä. Ja kuinka ollakaan tapaukseen liittyy jollakin tavalla myös Foylen luotettava assistentti Samantha Stewart, joka hänkin asuu nykyään aviomiehensä kanssa Lontoossa. Niinpä heidän tiensä yhtyvät jälleen.

Sarjan viehätys on paitsi erinomaisessa käsikirjoituksessa ja äärikiinnostavassa aihepiirissä myös päänäyttelijöisssä. Karismaattiset Michael Kitchen ja Honeysuckle Weeks täydentävät hienosti toisiaan. Kitchenin Foylessa on hiljaista charmia, kun taas Weeksin Samantha laukoo asiat suoraan, suoremmin kuin tuon ajan naiselle on sopivaa. Heitä yhdistää terävä äly.

Päähenkilön nimi on kuin onkin käsikirjoittaja Horowitzin kunnianosoitus Lontoon legendaariselle Foyles-kirjakaupalle, jota johti 1940-luvulla Christina Foyle. Sattumoisin Christinan tehtävät peri sittemmin päähenkilön kaima Christopher Foyle, joka teki sarjassa cameo-roolin vuonna 2006.

Foylen sota, TV1 klo 19.00.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat