Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viimeiset kutsut kartanossa

Downton Abbeyn viimeiseltä jaksolta on lupa odottaa paljon.

Radio ja TV
 

Downton Abbey jatkuu, vihdoin. Suurta päätösjaksoa on odotettu kiihkeästi. Tunnelman ehti tosin jo pilata Ylen Downton Abbey -mainos, joka yllättäen sisälsi vakavan juonipaljastuksen.

Romanttisen draaman periaatteisiin toki kuuluu onnellinen loppu, mutta se, miten siitä tulee onnellinen, tulisi sentään jättää katsojan itsensä koettavaksi eikä kertoa sitä etukäteen. Murr!

Mutta nielen kiukkuni, sillä tässä on tärkeämpääkin mietittävää. Nimittäin se, miten yksi television tämän hetken komeimmista sarjoista viedään päätökseen.

Tyylikkäästi, toivon.

Joitain juonilinjojakin on vielä päättelemättä. Batesien synnytyksen aika koittaa, ja Daisykin taitaa haikailla uutta ammattia. Agendalla on yhä myös lady Crawleyn vastaus lordi Mertonin kosintaan sekä Thomasin kohtalo. Jääkö Thomas kartanoon, nyt kun muutkin kuin Baxter löysivät hänestä ihmisen? Vai saiko hän tragediastaan pontta aloittaa aivan uuden elämän?

Ja sitten on tietenkin Edith, Downton Abbeyn grande finalen kiinnostavin tähti. Mikä on hänen tulevaisuutensa?

Meidän romantikkojen mielestä mukavaa olisi se, että Edith ja Bertie saisivat sittenkin toisensa. Vai vieläkö Edithin veisi vihille aivan joku muu? Onhan sekin melodraaman puitteissa mahdollista.

Eikä Edithin kolmas vaihtoehtokaan tunnu hassummalta: modernille naiselle sopisi oikein hyvin elämä suloisen tyttären kanssa kauniissa Lontoon-asunnossa ja ura menestyvän naistenlehden kustantajana.

Nautinnollista iltaa kartanossa, palataan asiaan huomenna. Downton Abbeyn vihoviimeisen jakson ensimmäisen puolikkaan arvio on silloin luettavissa osoitteesta hs.fi/kulttuuri.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat