Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Shh, hiljentykäämme

Kolumnisti muistaa lämmöllä moniakin kotimaisia sarjoja. Ja poliiseja sekä tulliviranomaisia.

Radio ja TV
 
Laura Friman

Vuoden viimeinen ruutupäivä vaatii hiljentymistä. Tänään on syytä kiittää nöyrästi niitä tahoja, jotka tekivät tv-vuodestamme katsomisen arvoisen.

Aloitetaan tosi-tv:n aliarvostetusta genrestä. Aivan aluksi haluan kiittää poliiseja ja tulliviranomaisia kautta Suomen. Ilman teitä kotimainen reality olisi tyystin toisen näköistä: kenelläkään ei olisi vaatteita päällä tai alle kahdeksankympin leposykettä. Ei viiksiä tai sympaattista murretta. Kukaan ei tokaisisi lakonisesti ”jaahas” löytäessään merkittävän heroiinilastin. Te pidätte meidät tolkuissamme.

Vastavoimillekin on toki tilausta. Siksi suurkiitos kiinteistövälittäjä-kauppaneuvos-renessanssinero Jethrolle! Ilman sinua elämä, ei ainoastaan tosi-tv, olisi valotonta ja merkityksetöntä. Älä koskaan tokene hysteriastasi.

Ylävitonen Maria Veitolalle, joka päästi meidät tirkistelemään kiinnostavien julkkisten koteihin ja kartoitti vastaukset suunnilleen jokaiseen kysymykseen, joka ihmiskuntaa on koskaan askarruttanut. (Tärkeysjärjestyksessä vähäpätöisimmästä olennaisimpaan: mitä Jutta Gustafsbergillä on jääkaapissa? Onko Kalle Palander oikeasti ärsyttävä? Onko Anu Saagim oikeasti vielä ärsyttävämpi? Syökö Jukka Poika nykyään polleasti broileria?)

Ei ihme, että Yökylässä Maria Veitolan katsojaluvut olivat kovat.

Ennen kuin menee liian isänmaalliseksi: kansainvälisen draaman tekijät, oletteko kuulolla? Pakko sanoa, että tämä ei ollut kovin vuotenne. Ilman koukuttavaa The Affairia ja yksinkertaisesti loistokasta Susipalatsia olisimme olleet lirissä.

Viimeiset pikakelauksella: kiitos Koomikot, jotka teitte ihmeitä TV5:n kiinnostavuusasteelle. Kiitos Elisa, että avasitte pelin Downshiftaajilla. Kiitos Sohvaperunat, kun sanoititte tv-tuntomme.

2016 – pistä paremmaksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat