Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ja niin kääntyvät taas tuolit

Radio ja TV
 
Laura Friman

Oi, kääntyvä tuoli, miten olen sinua kaivannutkaan! Jopa silloin, kun paljastat kääntöpuoleltasi Olli Lindholmin.

Voice of Finlandin viides kausi starttaa perjantaina. Tuomarit ovat kauden starttijaksossa lievässä kohmeessa. Ymmärtäähän sen: ei minunkaan ensimmäinen työpäiväni puolen vuoden loman jälkeen olisi kuvauskelpoinen.

Henkilökemiat ja yleinen dynamiikkakin ovat hakusessa – sen verran oudon – ja juuri siksi kiinnostavan – mikstuuran tämä nelikko muodostaa.

Ei se mitään – mahtavat, lahjakkaat tavikset paikkaavat.

Luvassa on heti kärkeen koko paletti: pari itkettävää elämäntarinaa, tyrmäävä versio Rihanna-biisistä, kaikki tuomareiden tuolit kääntävä kokelas... Ja tietysti kauden ensimmäinen osallistuja, joka ei saa yhtäkään tuomareista vakuutettua hyvästä vedostaan huolimatta.

Telkkarin laulukisoille allergiset muistavat aina natista siitä, millaista pelleilyä voittoruljanssi on. Geneerinen, puolivillainen levy hätäisesti pakettiin ja pian jauhelihapaketin hinnalla alennuslaariin.

No, mietitäänpä.

Onko Voice of Finlandin aiemmista voittajista ollut meille mitään iloa? Ensimmäinen kausi: Mikko Sipola, never heard. Toinen kausi: Antti Railion muistan sentään joten kuten nimeltä. Kolmas kausi: Siru Airistola, ei mitään muistikuvaa. Neljäs kausi: no, viime vuoden voittaja Miia Kosunen on julkaissut singlen. Kuulemma. Joskus syksyllä.

Mutta hei! Annetaan armoa ja aikaa: osa voittajista puhkeaa kukkaan vasta vuosien päästä.

Kannattaa pitää silmällä myös muita kärkikahinoihin selviytyviä, sillä heidän joukossaan voi lymyillä tuleva pop-timantti. Muistahan, missä näit Antti Tuiskun, Anna Puun tai Paula Vesalan ensimmäistä kertaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat