Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tee-se-itse-natsidokumentti

Katsottuani putkeen kuusi jaksoa vastarintaliikedokumenttisarjaa sain mahtavan start up -idean.

Radio ja TV
 

Viimeviikkoinen räkätauti oli kelvollinen syy maata sohvan pohjalla, nappailla kolmiolääkkeitä ja katsoa tallentimen kovalevyä tyhjäksi.

Se oli myös kansantaloudellisesti hyvä veto, sillä katsottuani putkeen kuusi jaksoa vastarintaliikedokumenttisarjaa sain mahtavan start up -idean.

Olen varma, että applikaatiolle on sosiaalista tilausta ja se on skaalattavissa kansainväliseksi hitiksi. Sovelluksen työnimi on NatsidokuTM.

Natsidoku-applikaatiolla voi luoda itse toiseen maailmansotaan sijoittuvan dokumentin ihan mistä tahansa teemasta.

Puolen tunnin jaksoa varten ohjelma tarjoaa taustakuviksi erilaisia Euroopan karttoja, joissa on hyökkäyssuuntia osoittavia nuolia.

Dokumenttia rytmitetään kuvitusfilmipätkillä, joista sovellus tarjoaa oletuksena klassista otosta saksalaisista sotilaista työntämässä Saksan ja Puolan välistä rajapuomia sivuun. Muissa peruspakettiin kuuluvissa pätkissä on hyökkääviä saksalaisia, romahtaneita siltoja, lumessa tarpovia sotilaita ja Berliinin katutaisteluita.

Näiden lisäksi filmipankissa on mukana satunnaisia mustavalkopätkiä muuraavista naisista, arkistonhoitajista, insinööreistä laatimassa teknisiä piirustuksia, alppimaisemista ja lähikuvia lapsista.

Näillä lisäotoksilla tuetaan dokumentin valittua teemaa – mikä se sitten onkaan.

Applikaation multimediapankista voi napata dokumentin ääniraidalle lentokoneiden jyrinää, marssimusiikkia, Hitlerin vaahtoamista sekä Tuomo Holopaisen rauhallista selostajaääntä.

Kun pohjatyöt on tehty, seuraavat silminnäkijälausunnot.

Natsidokun multimediapaketin helmi on valikoima erilaisia seniorinäyttelijöiden esittämiä puhuvia päitä, jotka puhuvat täyttä siansaksaa. Alalaitaan ohjelma tarjoaa valikoiman runsailla aksenttimerkeillä varustettuja kaksiosaisia sukunimiä, joiden kotimaasta ei ota erkkikään selvää.

Näin applikaation käyttäjä voi tekstittää heidän suuhunsa ihan mitä haluaa. On käyttäjästä kiinni, kertovatko he elintarvikepulasta, vähemmistön vainoista vai ranskalaisen kirjallisuuden tilasta Vichyn hallituksen aikana.

Herkuteltuani tovin sohvalla businessplänilläni tajusin yhtäkkiä, että tällainen applikaatio on jo olemassa ja sitä on käytetty vuosia. Päätin olla lopettamatta päivätyötäni ja peruutin Teslan tilauksen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat