Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uusi X-Files luottaa vanhoihin vahvuuksiin

Kulttijännärin uusi tuleminen käynnistyy köhivästi.

Radio ja TV
 
Fox
Tästä se taas lähtee: FBI-agentit Fox Mulder ja Dana Scully palasivat töihin.
Tästä se taas lähtee: FBI-agentit Fox Mulder ja Dana Scully palasivat töihin. Kuva: Fox

Salaisten kansioiden konsepti lienee tuttu niillekin, jotka eivät ole sarjaa katsoneet: kaksi FBI-agenttia ratkoo selittämättömiä rikoksia. Fox Mulder ( David Duchovny ) on avaruusolentoihin uskova psykologi, Dana Scully ( Gillian Anderson ) järkeilijä ja lääkäri.

Yhdeksän kautta, 202 jaksoa, kaksi spin off -elokuvaa ja fanaattisen fanikunnan saanut teos teki yliluonnollisista ilmiöistä valtavirtaa, ja toisiaan kiertävistä päähenkilöistä televisiohistorian voimaparin.

Kun sarja päättyi vuonna 2002, Yhdysvallat toipui WTC-iskuista ja epäily meni pois muodista. Nyt epäily on tehnyt paluun, ja niin tekee X-Fileskin.

Minisarjan köhivässä avauksessa ärsyttävä videobloggari pyytää Mulderilta ja Scullylta apua abduktoidun naisen puolesta. Mulder ja Scully ovat eronneet, mutta onneksi tärkein eli Duchovnyn ja Andersonin välinen flirtti on tallella.

Ilmassa on katumusta: olisiko Mulderin 90-luvun ristiretki ollut menestys jos käytössä olisi ollut halkokännyköiden sijasta Youtube?

Ensimmäisen jakson takana on mahtipontisuudestaan tunnettu sarjan luoja Chris Carter, joka iskee onneksi heti silmää valtaisalla salaliittopaasauksella.

Luotan, että suunta on nousujohteinen: seuraavista jaksoista vastaavat vanhan sarjan parhaiden jaksojen kirjoittajat.

The X-Files – Salaiset kansiot Foxilla klo 21.00 ja klo 21.55.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat