Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mies, jota poliitikot pelkäävät

Suosittu amerikkalainen ajankohtaisshow alkaa Subin myöhäisillassa.

Radio ja TV
 
Satu Jaatinen
CBS
Stephen Colbert on isännöinyt The Late Show’ta viime syyskuusta lähtien.
Stephen Colbert on isännöinyt The Late Show’ta viime syyskuusta lähtien. Kuva: CBS

Yhdysvaltalainen Stephen Colbert ei ole välttämättä kaikille suomalaisille tuttu mies, mutta koomikkona hän on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista. Syksyllä 2015 Colbert siirtyi omasta Colbert Reportistaan David Lettermanin paikalle The Late Show’n juontajaksi, mikä toi hänelle sadoissa miljoonissa laskettavat katsojaluvut.

Aikaisemmassa ohjelmassaan Colbert esitti sarkastisesti perinteisten arvojen kannattajaa, ja tämä sai muutamat konservatiivipoliitikot iloitsemaan hänen valinnastaan. Riemu loppui lyhyeen, kun selvisi, että Colbert on itse asiassa heidän pahin painajaisensa. Radiojuontaja Rush Limbaugh kutsuikin Colbetia suoraan partisaaniksi. Tämän miehen naurua amerikkalaiset poliitikot pelkäävät.

Colbertin vakava ja tiukka juontamistyyli eroaa muista late night show -juontajista. Hänellä ei ole rupattelukaveria studiossa, vaan hän johtaa ohjelmaa kunnon diktaattorin elkein. Ja siinä, missä Conan O’Brien väänsi vitsiä huvittavista mainoksista, ottaa Colbert aiheensa suoraan Yhdysvaltojen sisäpolitiikasta ja uutislähetyksistä. Tekemällä show’staan astetta poliittisemman Colbert on kerännyt katsojia varsinkin demokraattipuolueen kannattajista.

USA:n presidentinvaalien lähestyessä jutunaiheita piisaa. Vuosi 2016 tulee todennäköisesti olemaan Colbertille ja hänen faneilleen yhtä juhlaa.

The Late Show with Stephen Colbert Subilla klo 0.45.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat