Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Avoin kirje Saturday Night Liven tekijöille

Suomen SNL alkaa lauantaina. Tässä viisi viime hetken ohjenuoraa viihdeohjelman tekijöille.

Radio ja TV
 

Muutama hassu yö Suomen Saturday Night Liven starttiin! Jos Pöllölaakson treeneissä jännitetään parhaillaan, niin kyllä jännitetään kotikatsomoissakin. Tekijöiden ei kannata uskotella itselleen, että heihin ei juuri nyt kohdistuisi hirvittäviä paineita. Kyllä kohdistuu.

Mutta hei, tehdään tämä yhdessä. Laadin tuotannolle vielä viisi viime hetken ohjenuoraa, joilla neitsytlähetys saadaan lentoon.

1. Älkää hyvät ihmiset kutsuko vieraaksi Renny Harlinia. Jaa, te teitte sen jo. No, siirrytään seuraavaan kohtaan.

2. Tehkää saman tien rytinällä selväksi, että Saturday Night Live on särmikäs, haastava, hullunrohkea formaatti. Vaikka kyse on pikkuseikasta, jo se, että ohjelmapaikka on perinteistä lauantai-illan viihdepommia puolta tuntia myöhempi, viestii jotakin.

Tämä ei ole – toivottavasti – perheohjelma, ei seuraava Putous tai Kingi.

3. Alkuperäisen SNL:n hienous on sen verbaalinen ylivertaisuus. Tämä ei ole suomalaisille tutuin tai rakastetuin huumorin laji, mutta teillä on nyt lyömätön mahdollisuus toimia pioneereina ja kouluttaa katsojia.

”Kansa” ei tässäkään tapauksessa todellakaan tiedä – mutta te voitte kertoa meille, mitä olemme olleet vailla. Tämä koulutuksellinen ulottuvuus pätee sarjan vakkarikaartiinkin: Saturday Night Liven funktio ei ole kierrättää tähtiä vaan tehdä niitä. Useimmille vielä tuntemattoman Kalle Lambergin kiinnitys mukaan on oiva merkki.

4. Porttikielto kädenlämpöisille julkkiksille! Tähän ohjelmaan ei voi tulla näyttämään söpöltä ja tulkitsemaan puolivillaisesti playback-hittiä. Jokaiselle julkulle pakolliseksi syventävät SNL-opinnot, jotka paljastavat, että nyt vaaditaan suomalaiselle totaalisen luonnotonta heittäytymiskykyä.

5. On toki kyseenalaista, että ylipäätään ohjeistan tiimiä, johon kuuluu Jyrki Lehtolan kaltaisia hahmoja. Siispä viimeiseksi: pitäkää käsikirjoittajistanne erinomaista huolta.

Ruokkikaa ja juottakaa heitä koko repertuaarilla laillisia ja laittomia päihteitä ja antakaa heidän villiintyä. Parhaimmillaan lauantai on tämän tv-vuoden suloisin päivä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat