Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Maanantaileffat

Kadonneen aarteen metsästäjät on seikkailuelokuvien klassikko.

Radio ja TV
 
Arviot ja tähdet Martta Kaukonen

Miehen kylkiluu ★★

(Suomi 1937) Lemmenasiat ovat vinksallaan niin ensimmäisen (Helena Kara) kuin toisenkin kerroksen väellä (Elsa Rantalainen). Orvo Saarikivi ole saanut feministi Maria Jotunin kantaaottavasta komedianäytelmästä mitään irti.

TV1 klo 13.25

Kadonneen aarteen metsästäjät ★★★

(USA 1981) Arkeologi Indiana Jones (Harrison Ford) jahtaa 1930-luvun Egyptissä liitonarkkia, jonka sisältämiin kivilaattoihin on hakattu Mooseksen kymmenen käskyä. Steven Spielbergin ohjaaman seikkailuklassikkosarjan avauksen erikoistehosteet ovat vanhentuneet, mutta arkkityyppinen tarina kompensoi sitä.

Nelonen klo 21.00

Terapian tarpeessa ★★★

(USA 1999) Mafioso (Robert De Niro) turvautuu terapeuttiin (Billy Crystal) Harold Ramisin ohjaamassa kevyessä komediassa.

Sub klo 21.00

Magic Mike

(USA 2012) Miesstrippari (Channing Tatum) kouluttaa untuvikkoa (Alex Pettyfer), joka sopiikin hyvin alan legendan (Matthew McConaughey) remmiin. Ohjaaja Steven Soderberghin draaman strippikohtauksissa ei ole ainuttakaan uutta ideaa. Seksikkyys on tästä kaukana.

TV5 klo 21.00

Palkkasoturi

(USA/Etelä-Afrikka 2006) Steven Seagal palkkasoturina, joka yrittää vapauttaa asekauppiaan pojan eteläafrikkalaisesta vankilasta. Toimintaelokuvan juoni jää täysin räiskinnän jalkoihin.

Fox klo 23.45

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat