Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Maanantain tv-elokuvia

Hilpeä Taking Off on Milos Formanin ensimmäinen Yhdysvalloissa tekemä elokuva.

Radio ja TV
 
Arviot ja tähdet Martta Kaukonen
Forman Production
Taking Off -elokuvassa bailataan 1970-luvulla.
Taking Off -elokuvassa bailataan 1970-luvulla. Kuva: Forman Production

Synnin puumerkki ★★

(Suomi 1942) Ottotytär (Irma Seikkula) ja naapurin poika (Rauli Tuomi) pihkaantuvat. Jorma Nortimon tulkinta Laura Sointeen romaanista on paperinmakuinen.

TV1 klo 13.25

Indiana Jones ja tuomion temppeli ★★

(USA 1984) Seikkailija-arkeologi Indiana Jones (Harrison Ford) jahtaa jalokiveä Intiassa. Steven Spielbergin ohjaaman seikkailuelokuvasarjan toinen osa on veltto.

Nelonen klo 21.00

The Big Year – posketonta bongausta ★★★

(USA 2011) Lintubongarit (Owen Wilson, Jack Black ja Steve Martin) kisaavat Yhdysvalloissa oikeastikin järjestettävässä The Big Year -kisassa siitä, kuka näkee useamman siivekäslajin vuoden aikana. David Frankelin komedia on sympaattinen.

Sub klo 21.00

Bridget Jones: Elämä jatkuu ★★★

(USA 2004) Sinkku-Bridget (Renée Zellweger) on valinnut tylsän perhetutun (Colin Firth), mutta irstas pomo (Hugh Grant) kummittelee yhä mielessä. Helen Fieldingin romaanisarjan toiseen osaan perustuva komedia on sekä romanttinen että hauska.

TV5 klo 21.00

The Hills Have Eyes ★★

(USA 2006) Perheen (tyttärenä Emilie de Ravin) Kalifornian-matka katkeaa New Mexicon autiomaassa, jonka vuoristossa elelee mutanttikannibaaleja. Alexandre Aja ohjasi Wes Cravenin vuonna 1977 ilmestyneestä kauhuelokuvasta vaisun uusintaversion.

Fox klo 23.40

Taking Off – otetaan hatkat ★★★★

(USA 1971) Koelaulutilaisuuteen karanneen teinitytön vanhemmat polttavat pilveä ymmärtääkseen hänen huumeiden käyttöään. Milos Formanin ensimmäinen Yhdysvalloissa tehty elokuva on komedia, joka ottaa kukkaisajasta kaikki irti. Mukana on myös katkelma Ike ja Tina Turnerin konsertista.

Teema klo 23.35

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat