Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tahdon maajussit takaisin!

Tänään alkava Amerikan unelmavävyt voisi olla ihana ohjelma – mutta se on falski ja ärsyttävä.

Radio ja TV
 

Tänään alkava rakkausreality Amerikan unelmavävyt voisi parhaimmillaan olla ihan ihana ohjelma – vähän niin kuin Maajussille morsian, mutta maistuvampi: maidon tilalla kuplivaa kolaa ja sikaloiden sijasta Silikonilaakson seksikkäitä start-upeja. Valitettavasti se on vain falski ja ärsyttävä.

Ohjelman kolmella unelmavävyllä on sukujuuria Suomessa, mutta rahtustakaan kulttuurillista perimäämme heissä ei ole. Tämä on ilmeistä siitä sekunnista, kun trio esittäytyy.

Suomalainen mies ei koskaan kuvailisi itseään menestyneeksi yrittäjäksi, joka meditoi, pelastaa löytökoiria ja harrastaa jokaista koskaan kehitettyä urheilulajia. Vapaa-ajalla jenkkivävy huitoo vasurilla kokoon ”luovia projekteja” – mitä ikinä se tarkoittaakaan. Yhtäkkiä katsojalla on huutava ikävä ylivieskalaista broilerinkasvattajaa, jonka käsitys luovasta projektista on kestolottorivin laatiminen.

Suomalainen mies ei koskaan määrittelisi innostuneesti arkensa koostuvan ”jatkuvasta itsensä haastamisesta ja joka päivä uuden oppimisesta” – ja ihan kiva niin, koska se kuulostaa hirvittävältä kohtalolta.

Traumaattisen esittäytymisosion jälkeen aletaan arvioida läheisten voimin unelmavävyille soveltuvia rouvakandidaatteja. Naisparkojen videotervehdykset pyörähtävät käyntiin. Vävyjen kaverit istuvat rivissä sohvalla khakinvärisissä pikeepaidoissa ja toljottavat läppärin näyttöä. ”Hän on blondi”, ensimmäinen ystävistä kommentoi avuliaasti. ”Hänellä on lyhyet hiukset”, toinen ilmoittaa. Maksan jokaiselle Suomen kansalaiselle dollarin, jos yksikin näistä pareista on viikkoa pidempään yhdessä.

Aivosolut vaativat vakavaa hyvittelyä tämän tunnin seurauksena. Vaikka Anne Kukkohovi on valovoimainen juontaja, ainakin sarjan avausjaksossa hänen roolinsa on olematon. Oltaisiinko kanavallakin herätty ohjelman sietämättömyyteen? Ainakin Maikkari viskasi Amerikan unelmavävyt viime hetkellä emokanavalta Avan puolelle.

Tulkaa äkkiä takaisin, jussit!

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat