Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Erilaisesta tuli tavallista

Fosters-sarja kertoo monikulttuurisesta sateenkaariperheestä.

Radio ja TV
 
Randy Holmes
Tässä ovat Fostersit: äitien Lenan ja Stefin ympärillä lapset Callie (vas.), Jude, Brandon, Mariana ja Jesus.
Tässä ovat Fostersit: äitien Lenan ja Stefin ympärillä lapset Callie (vas.), Jude, Brandon, Mariana ja Jesus. Kuva: Randy Holmes

Kalifornian San Diegoon sijoittuvalla Fosters-perhesarjalla on omaperäinen kehys. Sarjan kolmilapsisen perheen vanhemmat ovat naisia, ja 17-vuotiaan pojan lisäksi heillä on 15-vuotiaat adoptoidut, espanjankieliset kaksoset. Tyyliltään ja toteutukseltaan Bradley Bredewegin ja Peter Paigen kirjoittama Fosters on kuitenkin aika tavanmukainen amerikkalainen perhesarja. Ja parempi niin.

Ensimmäisten jaksojen perusteella sarjan tapahtumat kiertyvät lähinnä kipuilevien teini-ikäisten ympärille. Heidän määränsä kasvaa tosin pian kolmesta viiteen, sillä entisen miehensä parina työskentelevä poliisi Stef ( Teri Polo ) ja apulaisrehtori Lena ( Sherri Saum ) ryhtyvät sijaisvanhemmiksi vielä kahdelle kaltoin kohdellulle sisarukselle.

Nuorisovankilasta vapautuva Callie ( Maia Mitchell ) onkin oiva tarinallinen sisäänheittäjä, sillä hän näkee monikulttuurisen sateenkaariperheen tavanomaisuuden aluksi toisin. Disneyn omistamalle perhekanavalle tilattua Fosters-sarjaa on esitetty Yhdysvalloissa kohta kolme kautta, 63 jaksoa.

Fosters Herolla klo 17.15.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat