Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Baari-ohjelmassa pyöritettiin punavuorelaisbaaria ja suoritettiin tehtäviä

Epäonnistunut tosi-tv-sarja jäi yhteen kauteen.

Radio ja TV
 
Tuomo Yrttiaho
Subtv
Baari-sarjaa juonsi Kirsi Salo.
Baari-sarjaa juonsi Kirsi Salo. Kuva: Subtv

Kotimaisilla realitysarjoilla on pitkä perinne alkoholilla läträämisessä. Yleensä kuningas A:n astuessa sisään alkaa ruuduissa tapahtua.

Siksi olisi voinut luulla, että vuonna 2006 SubTV:llä esitetty Baari olisi ollut räiskyvää viihdettä alusta loppuun, olihan alkoholi jatkuvasti läsnä baariympäristöön sijoittuvassa ohjelmassa.

Ruotsalaisformaattiin perustuneessa sarjassa joukko amatöörejä pyöritti Helsingin Annankadulle avattua Cafe Punawuorta. Lisäsäpinää viriteltiin kimppa-asumisesta, pudotusäänestyksistä ja tehtävistä, joita kilpailijat suorittivat varsinaisen baarityön rinnalla. Edeltävänä vuonna kotimaisen versionsa saanut Big Brother oli jo totuttanut suomalaiset vastaavaan kuvioon.

Miljööstään huolimatta Baari oli kuitenkin kuin laimennettu versio BB:stä. Se ei vastannut yleisön draaman janoon, vaikka kaksi kilpailijaa poistettiinkin ohjelmasta kesken kuvausten.

Ehkä Kirsi Salon ja Silvia Modigin juontama sarja antoi jopa liian toden kuvan ravintolamaailmasta hiljaisine iltoineen ja sakkaavine myynteineen.

Sarja jäi yhteen kauteen. Voittajana kassan kautta poistui 22-vuotias Frank Tammin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat