Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yliluonnollinen Elastinen

Huulilla on kysymys: mikä hemmetti Elastista oikein vaivaa?

Radio ja TV
 
Laura Friman

Tämä nyt oli vain ajan kysymys: Elastinen sai oman tv-sarjan. Elastinen feat. alkaa tänä perjantaina. Sen kussakin jaksossa sävelletään tunnetun musiikkivieraan kanssa viikon biisi. Juju on siinä, että uunituoreen hitin rakentamiseen on vain päivä aikaa – ja siinä, että luomistyötä tehdään eriskummallisissa paikoissa.

Kuulostaa lievästi epäilyttävältä ja potentiaalisesti puisevalta. Silti kokonaisuus toimii kuin toimiikin, koska Elastinen on – no, ihan Elastinen. Starttijakson jälkeen katsoja pyöritteleekin sylissään yhä sitä kysymystä, johon olemme kaikki janonneet vastausta jo vuosia: mikä hemmetti Elastista oikein vaivaa?

Elastinen on iloinen. Tämähän tiedetään. Suomessa ei ole ihmistä, joka ei tuntisi Elastisen ikeniä ja sokaisevan suoraa hammasriviä jo paremmin kuin omaa mummoaan. Elastisen myönteisyys saa Alexander Stubbin näyttämään masennuslääkereseptinsä hukanneelta gootilta.

Elastinen on välitön. Nimikkosarjansa avausjaksossa hän saa usein piinaavan kädenlämpöisen Lauri Tähkän hehkumaan ihan uudella tavalla. Tähkä avautuu, unohtaa kamerat, käyttää voimasanoja ja puhuu muun muassa julkisuusvihastaan virkistävän pontevasti. Tähän taikatemppuun ei pystyisi kukaan muu.

Toisin sanoen Elastinen ei kerta kaikkiaan vaikuta normaalilta ihmiseltä. Pahoin pelkään, että hän ei koskaan hotki kolmeasataa grammaa perunalastuja kertaheitolla tai fantisoi sillä, mitä huutaisi humalassa Timo Soinille.

Hän muistaa mitä luultavimmin sukulaistensa syntymäpäivät, ja hänen t-paitansa tuoksuvat epäilemättä ylelliseltä huuhteluaineelta. Toisin sanoen Elastinen saa minut vihaamaan itseäni. Ettäs kehtaa. Menisi itseensä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat