Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Keskiviikon tv-elokuvia

Viihdyttävän komedian omistajalta toiselle kiertävästä minkkiturkista ohjasi ja käsikirjoitti Aarne Tarkas.

Radio ja TV
 
Arviot ja tähdet Martta Kaukonen
Toivo Mäkelä ja Pirkko Man nola Minkkiturkki-elokuvassa.
Toivo Mäkelä ja Pirkko Man nola Minkkiturkki-elokuvassa.

Minkkiturkki

(Suomi 1961) Minkkiturkki kiertää omistajalta (muiden muassa Leni Katajakoski, Pirkko Mannola ja Elina Salo) toiselle viihdyttävässä komediassa. Aarne Tarkaksen ohjauksen ja käsikirjoituksen idea toimii niin hyvin, että esimerkiksi Tuomas Kyrö on lainannut sen romaaniinsa Nahkatakki.

TV1 klo 13.20

Väärä alibi

(USA 2009) Toimittaja lavastaa itsensä syylliseksi murhaan todistaakseen, että yleinen syyttäjä (Michael Douglas) väärentää todisteita. Peter Hyamsin ohjaaman rikoselokuvan loppuratkaisu vetää maton katsojan jalkojen alta. Elokuva on uusintafilmatisointi Fritz Langin vuonna 1956 ilmestyneestä leffasta Sähkötuoli odottaa.

Hero klo 21.00

Matkalla

(USA 2012) Ystävykset Sal Paradise (Sam Riley) ja Dean Moriarty (Garrett Hedlund) sekä jälkimmäisen tyttöystävä (Kristen Stewart) ovat tien päällä 1940-luvulla. Walter Salles ohjasi Jack Kerouacin samannimisestä omaelämäkerrallisesta beatromaanista onnistuneen draaman.

Teema klo 21.50

The Game – Oletko valmis peliin?

(USA 1997) Veli (Sean Penn) antaa sijoituspankkiirille (Michael Douglas parhaimmillaan) lahjaksi eräänlaisen vinksahtaneen liveroolipelin. David Fincherin ohjaaman nokkela jännäri juonittelee yllättävästä käänteestä toiseen.

TV5 klo 22.00

Woke Up Dead

(USA 2009) Luuseri (Jon Heder) muuttuu eläväksi kuolleeksi. Teinikomediaa yrittävästä, nettisarjasta yhteen kursitusta teelmästä ei ole elokuvaksi.

Kutonen klo 22.00

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat