Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Torstain tv-elokuvia

Heat on kelpo rikoselokuva 90-luvulta. Al Pacino ja Robert De Niro pelaavat hyvin yhteen kyttänä ja konnana.

Radio ja TV
 
Arviot ja tähdet Martta Kaukonen

Kulkurin masurkka

(Suomi 1958) Kulkuri (Sakari Jurkka) kulkee kukasta kukkaan 1800-luvulla. Aarne Tarkaksen ohjaama jäykkä historiallinen draama oli Fennada-Filmin ensimmäinen värielokuva.

TV1 klo 13.20

Kettu repussa ★★★

(USA 2009) Sihteeri (Lindsay Lohan) teeskentelee olevansa raskaana, jotta pomo ei voisi erottaa häntä. Lara Shapiron ohjaama romanttinen komedia on symppis.

Hero klo 21.00

Tyttö joka leikki tulella 2/2 ★★★★

(Ruotsi/Tanska/Saksa 2009) Stieg Larssonin dekkareihin perustuvan älykkään rikoselokuvatrilogian toisessa osassa hakkeri (Noomi Rapace) ja toimittaja (Michael Nyqvist) setvivät seksikauppaa.

Ava klo 21.00

Yeti

(USA 2013) Sisko muodostaa etsintäpartion löytääkseen lumimiestä jahtaavan veljensä. Marko Mäkilaakson ohjaama tv-jännäri näyttää tasan niin halvalta kuin siihen on käytetty rahaa.

Fox klo 21.55

Heat ★★★

(USA 1995) Poliisit selvittävät ryöstöä ohjaaja Michael Mannin rikoselokuvassa. Al Pacino ja Robert De Niro pelaavat hyvin yhteen kyttänä ja konnana.

Nelonen klo 22.00

Lancelot – Ensimmäinen ritari ★★

(USA 1995) Jerry Zucker ohjasi seikkailuelokuvan Kuningas Arthurin (Sean Connery) pyöreän pöydän ritarin Lancelotin vaiheista. Richard Gere on pääosassa ja aivan väärässä roolissa.

Kutonen klo 22.00

Todistettavasti elossa ★★

(USA 2000) Russell Crowe sankaroi panttivankineuvottelijana, joka hoitaa Latinalaisessa Amerikassa siepatun insinöörin tapausta. Toimintaelokuva oli pelkkä huti ohjaaja Taylor Hackforilta.

MTV3 klo 22.35

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat