Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mustat lesket jatkuu kahden vuoden tauon jälkeen

Tyylikkään sarjan jännite ja sähäkkyys ovat tallella.

Radio ja TV
 
Numi Nummelin
Johannan (Wanda Dubiel, vas.), Veeran (Pihla Viitala) ja Kirsin (Malla Malmivaara) vaiheista kuullaan taas.
Johannan (Wanda Dubiel, vas.), Veeran (Pihla Viitala) ja Kirsin (Malla Malmivaara) vaiheista kuullaan taas. Kuva: Numi Nummelin

Keväällä 2014 alkanut Mustat lesket näytti, että osataan meilläkin tehdä tyylikästä draamasarjaa, joka säilyttää jännitteensä tuotantokauden loppuun asti.

Aviomiestensä kimppamurhan kautta verivalat solmineen naiskolmikon Veeran, Johannan ja Kirsin ( Pihla Viitala, Wanda Dubiel ja Malla Malmivaara ) tarina jäi sellaiseen cliffhangeriin, että jatkokausi oli vain ajan kysymys. Osoittautui, että melko pitkän sellaisen.

Lähes kaksi vuotta saatiin odottaa vastausta siihen, miten Jukan ( Ville Tiihonen ) ja Veeran uudelleen kukkaan puhjenneen rakkauden käy. Tai siihen, pääsevätkö lesket pakenemaan siippojensa jälkeen jättämää sotkua, hämärää lääkebisnestä.

Muistutuksena: ykköskauden viimeinen jakso jäi tilanteeseen, jossa Jukka ja Veera ovat kesämökillä hieromassa sopua, kun tasapainonsa menettänyt Kirsi soittaa Jukalle ja paljastaa leskien syyllisyyden murhaan.

Toisen kauden pitkä odotus onneksi kannatti. Kaksi vuotta myöhemmin sarjan jännite ei tunnu lainkaan väljähtäneen. Ykköskaudella istutetut kysymykset lähtevät purkautumaan heti ensimmäisestä jaksosta, suorastaan räjähdysmäisesti.

Uusiakin hahmoja on luvassa, kun Kari Heiskasen esittämän ylikomisario Buntan vaimo Mirjami Kuusilahti ( Anu Sinisalo ) saapuu kuvioihin.

Siinä ei kenenkään henki ole turvassa.

Mustat lesket Nelosella klo 21.00.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat