Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Syke on edelleen täyttä rautaa – sairaalasarjan uudet jaksot alkavat tänään

Kolmoskauden ensimmäisten jaksojen perusteella Syke-sarja vakuuttaa edelleen. Se on uskottava, vauhdikas ja koskettava.

Radio ja TV
 
Jussi Nahkuri / Yle
Marleenan (Tiina Lymi), Lenitan (Lena Meriläinen), Johannan (Leena Pöysti) ja Iiriksen (Iina Kuustonen) vaiheita seurataan jälleen.
Marleenan (Tiina Lymi), Lenitan (Lena Meriläinen), Johannan (Leena Pöysti) ja Iiriksen (Iina Kuustonen) vaiheita seurataan jälleen. Kuva: Jussi Nahkuri / Yle

”Pahin pelkoni on, että ruudun eteen asettuu 1,5 miljoonaa ihmistä, jotka pettyvät näkemäänsä”, totesi Syke-sarjan pääkäsikirjoittaja Petja Peltomaa HS:n haastattelussa pari viikkoa sitten. Voin vakuuttaa Peltomaalle: ei mitään syytä huoleen.

Kolmoskauden ensimmäisten jaksojen perusteella sarja vakuuttaa edelleen. Se on uskottava, vauhdikas ja koskettava.

Syke pelaa monesta juonilinjasta koostuvaa peliään taitavasti. Liikkeelle lähdetään dramaattisella teinitytön sairauskohtauksella, ja sähäkän toiminnan lomassa selviävät vakihahmojen nykykuulumiset.

Jotkut heistä, kuten lääkäriksi opiskeleva Johanna ( Leena Pöysti ), ovat astuneet elämässään eteenpäin. Jotkut, kuten sosiaalisesti kömpelö Holopainen ( Jarkko Niemi ) ja naistenmies Max ( Antti Luusuaniemi ), tuntuvat olevan entisellään.

Heti ensi minuuteilla parastaan pistää myös joukon itsekeskeinen ja höhlä pomo Marjut Blom ( Jaana Pesonen ). Mikä mainio hahmo hän onkaan, työpaikkasarjojen vakiokamaa.

Uusi jäsen sarjan henkilökaartissa on hallintojohtaja Olavi ( Carl-Kristian Rundman ), jonka oikeasta luonteesta ei ota pirukaan selvää. Se on kiehtovaa myös Lenitan ( Lena Meriläinen ) mielestä. Uskoako sairaalan juoruja vai mukavan oloista miestä itseään?

Kotikatsomokaan ei tiedä, mitä ajatella. Ihan huippua!

Sykkeen uudet jaksot alkavat TV2:ssa klo 21.00.

Jussi Nahkuri / Yle
Olavi (Carl-Kristian Rundman) on vakihenkilökaartin uusi jäsen.
Olavi (Carl-Kristian Rundman) on vakihenkilökaartin uusi jäsen.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat