Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Minne Haapasalo vielä matkustaisi?

Ville Haapasalo -formaattien valikoima alkaa vedellä viimeisiään.

Radio ja TV
 
Laura Friman

Silkkitie, Jäämeri, Kaukasia, Volga. Nähty, tehty. Yle on lähettänyt Ville Haapasalon itään noin tuhat kertaa – eikä siinä mitään, tulokset ovat olleet kiehtovia. Sitten Nelonen kaappasi miehen ja sai kuningasidean lähettää tämän päinvastaiseen suuntaan, Yhdysvaltoihin. Boheemin hampuusin ja muovisten konservatiivien välinen kontrasti oli herkullinen, vaikkei sarja kummoinen ollutkaan.

Voin kuvitella, että tuoreimmassa tuotantopalaverissa on tuskailtu tuntitolkulla. ”Ei helvetti, missä se ei ois vielä ollu?” Joku on heittänyt, että Caymansaarilla. No, pian tämäkin muuttuu: Ville Haapasalo on kuin onkin pian käynyt myös Caymansaarilla.

Hyvä on, on myös mahdollista, että torstaina alkavan Haapasalo Goes Lomalle -sarjan idea linkittyy sittenkin Haapasalon järjettömäksi tiedettyyn työtahtiin. Pelkästään hänen arkeaan valottavien haastattelujen lukeminen aiheuttaa useimmiten hengenahdistusta. Miespolohan ei ehdi nukkua ollenkaan!

Nyt Haapasalo passitetaan pakkolomalle – mutta telkkarisarjan merkeissä, tietysti. Kohteena ovat Karibian saaret – myös se tunnettu veroparatiisi.

Mutta mitä tämän jälkeen? Ville Haapasalo -formaattien valikoima alkaa vedellä viimeisiään. Onneksi meillä on vielä muutama oljenkorsi.

Erityisesti odotan Euroopan lilliputtivaltiot kahdessa tunnissa -sarjaa, jonka pilottijaksossa Ville Haapasalo kävelee Liechtensteinin ainoan kadun päästä päähän ja päätösjaksossa aiheuttaa yleistä paheksuntaa Vatikaanissa ja Monacossa.

Riihimäki 30 päivässä ja Ruotsinlaiva kolmessa kuukaudessa ovat myös selkeitä hittejä. Mutta ei nyt juututa matkagenreen.

Kuten Haapasalon jenkkisarja todisti, kontrasteissa on jujua. Toisin sanoen kaikista eeppisintä olisi Ville Haapasalo Temptation Islandilla. Kuka kuulisi vienon toiveeni?

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat