Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Torstain tv-elokuvia

Truman Show kertoo miehestä, joka ei tiedä olevansa tosi-tv-ohjelman tähti. Draama on ajankohtaisempi nyt kuin ilmestyessään vuonna 1998.

Radio ja TV
 
Arviot ja tähdet Martta Kaukonen

Miljonäärimonni ★★

(Suomi 1953) Miljonäärimonni (Lasse Pöysti) pannaan ruotuun. Roland af Hällströmin sotilasfarssi yltyy moraliteetiksi.

TV1 klo 13.35

Star Wars: Kloonien hyökkäys ★★

(USA 2002) Anakin Skywalker (Hayden Christensen) saa tehtäväkseen suojella Padméa (Natalie Portman). George Lucasin ohjaama avaruusoopperasarjan toinen esiosa jatkaa erikoistehosteiden paukuttelua.

Fox klo 19.00

Year One – Kaiken alku ★★

(USA 200) Luolamiehet (Jack Black ja Michael Cera) joutuvat Vanhan testamentin tapahtumien keskelle. Harold Ramisin ohjaama komedia ei saa hauskasta ideasta juuri mitään irti.

TV5 klo 21.00

Daredevil ★★★

(USA 2003) Sokeasta asianajajasta (Ben Affleck) sukeutuu öisin supersankari Daredevil eli Hurjapää. Mark Steven Johnsonin Marvel-sarjakuvafilmatisointi ei ole hullumpi.

Hero klo 21.00

Pilvilinna joka romahti 2/2 ★★★★

(Ruotsi/Tanska/Saksa 2009) Stieg Larssonin dekkareihin perustuvan ansiokkaan rikoselokuvatrilogian päätösosassa hakkeri Lisbeth Salanderia (Noomi Rapace) syytetään murhasta.

Ava klo 21.00

Runoilija ja muusa ★★

(Suomi 1978) Jaakko Pakkasvirran näkemys Eino Leinon (Esko Salminen), hänen ensimmäisen vaimonsa, kääntäjä Freya Schoulzin (Katja Salminen) ja runoilija L. Onervan (Elina Salo) triangelidraamasta on luutunut.

Teema klo 21.55

Truman Show★★★★

(USA 1998) Mies (Jim Carrey) ei tiedä olevansa tosi-tv-ohjelman tähti. Peter Weirin ohjaama ja Andrew Niccolin käsikirjoittama draama on ajankohtaisempi nyt kuin ilmestyessään.

Nelonen klo 22.00

Ihmisen paras ystävä ★★

(USA 2006) Hipsteri (Giovanni Ribisi) ostaa ihmisen parhaan ystävän. Vaisussa komediassa hauskinta ovat Rorschachin musteläiskätestejä parodioivat animoidut alkutekstit.

Liv klo 22.00

Miami Blues ★★

(USA 1990) Rikollista (Alec Baldwin) etsitään taposta. Tuottajana toiminut ohjaaja Jonathan Demme olisi varmasti saanut rikoselokuvasta enemmän irti kuin sen ohjannut George Armitage.

Nelonen klo 1.15

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat