Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Maanantain elokuvia

Kotimaisessa Jengi-elokuvassa twistataan Eino Grönin tahtiin.

Radio ja TV
 
Arviot ja tähdet Martta Kaukonen

You Again ★★

(USA 2010) Koulukiusatun veli on menossa naimisiin kiusaajan kanssa teennäisessä komediassa.

Nelonen klo 11.50

Evening ★★★

(USA/Saksa 2007) Vanhus (Vanessa Redgrave) muistelee kuolinvuoteellaan nuoruuttaan. Lajos Koltain ohjaama draama on hurmaavan nostalginen.

Fox klo 12.55

Jengi ★★★

(Suomi 1963) Maalaisnuoret (Tarja Nurmi ja Esko Salminen) ajautuvat jengiin paheiden pesässä Helsingissä. Åke Lindmanin ohjaama ja elokuvatarkastamon hampaisiin tarttunut ongelmaelokuva tarjoaa hupaisaa ajankuvaa, kuten Eino Grönin tahdissa twistaavat jortsuilijat.

TV1 klo 13.20

Con Air – Lento vapauteen ★★★

(USA 1997) Konnat (yhtenä heistä John Malkovich) kaappaavat lentokoneen, jolla heitä ollaan rahtaamassa vankilaan. Simon Westin vauhdikasta toimintaelokuvaa ei voi suositella lentopelkoisille.

Hero klo 21.00

Rush ★★★

(USA 2013) Ron Howard ohjasi 1970-luvun parhaiden F1-kuskien Niki Laudan (Daniel Brühl) ja James Huntin (Chris Hemsworth) tahtojen taistosta niin vetävän draaman, että sitä seuraa mielellään, vaikka ei olisikaan kiinnostunut autourheilusta.

Sub klo 21.15

28 päivää myöhemmin ★★★★

(Britannia 2002) Vain muutama ihminen (yhtenä heistä Cillian Murphy) on selvinnyt tappavasta epidemiasta. Danny Boylen ohjaama tyylikäs zombiekauhuelokuva pitää otteessaan.

Fox klo 23.40

Felon ★★

(USA 2008) Perheenisä (Stephen Dorff) joutuu linnaan tapettuaan murtovarkaan. Elokuva toteuttaa uskollisesti jokaisen vankiladraamoissa nähdyn kliseen.

TV5 klo 1.05

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat